Skip to main content

COMUNICAT. Cinci decoraţiuni recomandate pentru amenajarea unei locuinţe ca în reviste

 
COMUNICAT. Cinci decoraţiuni recomandate pentru amenajarea unei locuinţe ca în reviste

COMUNICAT. Trebuie să te ocupi de amenajarea locuinţei? Una dintre cele mai mari provocări este dată de modul în care decorezi fiecare încăpere. Decoraţiunile pentru casă trebuie să fie potrivite pentru fiecare cameră în parte, în funcţie de stil şi de preferinţele personale.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cu toate acestea, poţi să-ţi decorezi cu uşurinţă locuinţa, atât timp cât eşti organizat şi acorzi atenţie fiecărui detaliu. Descoperă care sunt decoraţiunile recomandate pentru amenajarea unei locuinţe ca în reviste!

Perdele şi draperii

Primele pe lista amenajării unei locuinţe sunt, de regulă, textilele. Din acest motiv, ai nevoie de perdele şi draperii de calitate, care să fie în concordanţă cu decorul din cameră.

Dacă ai un dormitor sau un living de dimensiuni mici, este recomandat să cumperi draperii sau perdele în nuanţe deschise, din materiale fluide. Aceste modele redau senzaţia de spaţiu mai mare şi nu aglomerează inutil încăperea.

Pentru living, poţi alege draperii şi perdele care să fie potrivite stilului acestei camere. De pildă, pentru un living clasic, perdele şi draperii simple, monocrome sunt ideale. Îţi recomandăm modelele lungi, care oferă eleganţă şi rafinament fiecărei încăperi.

Totodată, nu uita că pe lângă design şi culoare, trebuie să ţii cont şi de funcţionalitatea draperiilor sau a perdelelor. Aşadar, pentru dormitor ar fi utile draperiile opace, care nu permit luminii să intre. Perdelele pot fi simple, din bumbac, dantelă sau alte materiale fine.

Covoare

În amenajarea unei locuinţe, un rol major îl au şi covoarele pe care le poţi aşeza în fiecare cameră. Covoarele au un rol decorativ, aşa că este indicat să nu alegi modele care îţi ocupă întreaga camera.

Poţi să aşezi covorul în faţa patului sau a canapelei, astfel încât să corespundă cât mai bine cu spaţiul pe care îl ai la dispoziţie.

În alegerea covorului ideal pentru fiecare cameră este important să iei în considerare culorile celorlalte obiecte. Dacă ai o cameră în care există nuanţe calde şi luminoase, poţi să creezi un contrast, folosind un covor închis la culoare. Covorul poate fi asortat şi cu patul sau cu o canapea, prin alegerea unei ţesături într-una dintre nuanţele tapiţeriei.

Perne decorative

Pernele decorative reprezintă o soluţie de efect în amenajarea locuinţei.

Cumpără câteva seturi de perne pe care să le sprijini de tăblia patului, în timp ce restul le poţi aşeza în straturi.

Alege perne moderne, rotunde sau în formă tubulară, care oferă un farmec aparte oricărei încăperi. Desigur, pernele decorative pot fi de forme şi dimensiuni diferite. De asemenea, le poţi asorta cu lenjeria de pat sau cu modelul de cuvertură.

Măsuţa de cafea

Pentru a decora livingul, nu ezita să foloseşti o măsuţă de cafea, fie că îţi plac modelele din lemn, metal sau sticlă.

Pe măsuţa de cafea poţi aşeza cărţile preferate sau o floare în ghiveci, astfel încât atmosfera încăperii să se schimbe pe loc.

Măsuţa de cafea nu are doar un rol estetic, ci este un obiect de decor util. Dacă spaţiul îţi permite, poţi opta pentru măsuţe de cafea de dimensiuni mari, care să aibă suficiente spaţii de depozitare.

Picturi şi tablouri

Nu în ultimul rând, când vine vorba despre decoraţiuni, merită să investeşti în picturi şi tablouri care animă spaţiul. Fie că vorbim despre dormitorul părinţilor sau cel al copiilor, tablourile creează o atmosferă captivantă în orice încăpere.

Dacă părinţii îşi pot alege tablourile cu peisaje sau cu mesaje inspiraţionale, copiii au posibilitatea de a-şi înfrumuseţa camera cu picturi sau desene decorative, pe care să le facă ei înşişi.

Decorează-ţi locuinţa cu bun gust şi nu uita de brandurile Home&Deco de la Fashion House! Astfel îţi vei amenaja fiecare încăpere cu textile şi decoraţiuni de cea mai bună calitate, care îţi transformă spaţiul într-unul de vis!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus