Skip to main content

COMUNICAT. HalfPrice deschide primul magazin din Bucureşti

 
COMUNICAT. HalfPrice deschide primul magazin din  Bucureşti

COMUNICAT. Lanţul off-price de retail HalfPrice a deschis astăzi primul şi cel mai mare magazin din Bucureşti, oferind clienţilor o bogată selecţie de produse de la mărci renumite la preţuri excepţional de accesibile.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Deschiderea de astăzi marchează a treia lansare din România, acesta fiind şi cel mai mare magazin al brandului din ţară şi primul din capitală. Noul magazin, situat în AFI Cotroceni, se întinde pe o suprafaţă de aproape 3.000 de metri pătraţi.

HalfPrice este un concept modern de retail în segmentul off-price, care oferă la preţuri extrem de atrăgătoare o gamă largă de branduri internaţionale foarte populare din numeroase categorii de produse, inclusiv îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, sport, jucării şi mobilier pentru casă.

„Acest lucru nu ar fi posibil fără echipele noastre care lucrează îndeaproape cu branduri din întreaga lume, în căutarea celor mai bune oferte în fiecare zi. Angajaţii noştri se străduiesc să satisfacă aşteptările clienţilor, oferind o selecţie largă de produse de calitate la preţuri avantajoase”, explică Malwina Winter, vicepreşedinte al board-ului HalfPrice, Product.

„Oferta de branduri de la HalfPrice este în mod constant extinsă, fiind foarte variată, cu articole noi adăugate pe rafturi în fiecare zi – de la mărci de lux până la fast fashion”.

„HalfPrice a fost creat având în minte conceptul de «vânătoare de comori». Magazinele noastre vând articole individuale la preţuri foarte atrăgătoare. Aşa că trebuie să te grăbeşti, fiindcă produsul visat s-ar putea să nu mai fie pe raft a doua zi”, spune Joanna Czyżewska, vicepreşedinte al board-ului HalfPrice,Vânzări.

Astfel, începând de astăzi, clienţii din România pot porni în căutarea brandurilor favorite  în trei magazine – în Turda (TURDA, FunShop), Piteşti (Supernova Piteşti), iar acum şi în Bucureşti (AFI Cotroceni). „Experienţa noastră de până acum ne arată că HalfPrice este un concept modern, care vine cu plus valoare la ofertele mall-urilor, atrăgând noi clienţi”, adaugă Joanna Czyżewska.

HalfPrice a fost lansat în Polonia la începutul lunii mai, în 2021. Astăzi, lanţul este prezent în nouă ţări din Europa Centrală şi de Est, numărând peste 100 de magazine.

HalfPrice este o companie a Grupului CCC, unul dintre cei mai mari retaileri de încălţăminte şi îmbrăcăminte din Europa. Grupul operează pe aproximativ 90 de platforme de comerţ electronic şi deţine aproape 1.000 de magazine în 28 de ţări. Astăzi în România, pe lângă HalfPrice, grupul deţine  şi magazinele CCC, dar şi propriile platforme de comerţ electronic  - epantofi.ro şi MODIVO.

Mai multe informaţii despre HalfPrice găsiţi pe site-ul www.halfprice.eu.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus