Skip to main content

COMUNICAT. Plănuieşti un concediu vara aceasta? Iată 5 destinaţii de vacanţă ideale

 
COMUNICAT. Plănuieşti un concediu vara aceasta? Iată 5 destinaţii de vacanţă ideale

COMUNICAT. Te pregăteşti pentru un concediu în familie, o vacanţă romantică sau un sejur cu prietenii? Îţi prezentăm în continuare cele mai bune destinaţii turistice, pe care să le ai în vedere când alegi unde mergi vara aceasta. Inspiră-te din sugestiile noastre, iar vacanţa ta este la un click distanţă.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Distracţie şi relaxare în Cipru, insula Afroditei

O destinaţie de vacanţă ideală pentru sezonul estival este insula Cipru, unde legenda spune că s-a născut zeiţa frumuseţii, din spuma Mării Mediterane. Te aşteaptă locuri pitoreşti, o climă blândă şi plaje de vis, unde poţi să te relaxezi sau să faci sporturi nautice.

Vizitezi oraşe cu istorie impresionantă şi descoperi arhitectura interesantă a unui loc aflat la întâlnirea influenţelor greceşti, turceşti, orientale. Alege un sejur într-unul dintre resorturile cipriote, faimoase pentru confort, stil şi ospitalitate: Paphos, Ayia Napa, Amathus Bay, Larnaca.

La mare şi la soare în Antalya

Printre cele mai apreciate destinaţii de vacanţă este regiunea turcească Antalya, cu staţiuni elegante, hoteluri confortabile şi multiple oportunităţi de divertisment.

Alege un sejur în Antalya, la Belek, Kemer, Alanya, Side, Lara, Kundu sau Bogazkent. Ai la dispoziţie vacanţe all inclusive şi ultra all inclusive, ideale pentru familiile cu copii. Litoralul turcesc îţi oferă un sezon prelungit, aşa că poţi să te bucuri de mare şi soare şi în septembrie, octombrie sau noiembrie, când la noi vara a spus de mult la revedere.

Excursii şi explorări în Tenerife

Cauţi idei pentru vacanţa de vară? Vizitează cea mai mare insulă din Arhipelagul Canare, Tenerife. Vei descoperi o destinaţie turistică fascinantă, cu plaje spectaculoase la ocean şi toată gama de activităţi nautice.

Te perfecţionezi în surfing şi scuba diving, mergi în excursii la parcuri acvatice şi rezervaţii naturale, explorezi munţii vulcanici, insulele exotice şi aşezările tradiţionale din Tenerife. Atmosferă spaniolă, influenţe maure şi climă mediteraneană, Tenerife este mixul ideal pentru o vacanţă de vară la superlativ.

Fascinaţia Oceanului la Algarve, în Portugalia

O destinaţie în trend pentru 2023 este Algarve, regiunea sudică a Portugaliei, unde pământurile arse de soare întâlnesc apele Oceanului Atlantic.

Te întâmpină plaje superbe, cu nisip fin şi stânci spectaculoase, sculptate de forţa valurilor. Colinzi prin golfuri pitoreşti, te distrezi în cluburi moderne şi taverne tradiţionale, vizitezi parcuri acvatice şi porturi turistice. Croazierele în larg şi lecţiile de yachting completează un sejur excelent, pe care-l poţi petrece în această vară la Algarve.

Lux exotic şi fascinaţia orientului în Dubai

Alege o destinaţie turistică totală, care transformă vacanţa de vară într-o adevărată aventură inspirată din O mie şi una de nopţi. Perla Emiratelor, Dubai este un loc unde găseşti lux, faci shopping la superlativ, te relaxezi pe plaje elegante şi te distrezi în cluburi exclusiviste. Mai mult, îţi dai întâlnire cu civilizaţia arabă şi cunoşti farmecul deşertului, faci safari şi admiri peisaje unice.

Inspiră-te din sugestiile prezentate şi alege destinaţia preferată, pentru un concediu de vis în această vară. Rezervă din timp bilete de avion şi sejururi turistice pe Vola.ro, ca să beneficiezi de tarife avantajoase, opţiuni flexibile de achiziţionare a vacanţei, condiţii excelente de călătorie, cazare şi divertisment.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus