Skip to main content

COMUNICAT. Dickies Legacy - De la uniformă muncitorească, la streetwear

 
COMUNICAT. Dickies Legacy - De la uniformă muncitorească, la streetwear

COMUNICAT. În America anului 1922, se înfiinţează compania care îşi propune să realizeze uniforme pentru muncitori, vizând confortul şi siguranţa acestora. Odată cu trecerea timpului, atenţia creatorilor s-a îndreptat şi către design, combinând inspirat croielile lejere şi practice, cu nuanţe variate şi accesorii inspirate.

Publicitate

Ia naştere astfel un stil vestimentar foarte bine primit de publicul tânăr, în care libertatea de exprimare şi nonconformismul sunt creionate prin ţinutele cool.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Dickies în ţinutele de stradă

Cu toţii ne dorim să purtăm ţinute de stradă cât mai practice, confortabile şi în tendinţe, astfel că accesând https://prm.com/ro/m/dickies  ai şansa de a descoperi unele dintre cele mai moderne piese vestimentare şi accesorii care pot veni în întâmpinarea preferinţelor şi nevoilor noastre vestimentare. De la pantaloni comozi accesorizaţi cu buzunare încăpătoare, până  jachete sofisticate, de la tricouri confortabile şi căciuli călduroase, până la cămăşi degajate şi pantaloni scurţi, atât doamnele, cât şi domnii, pot descoperi modelele care îi vor reprezenta cel mai bine şi care îi vor ajuta să se exprime prin outfit-urile create. Pentru un look urban-casual, domnii pot alege să poarte o pereche de pantaloni cu buzunare mari, alături de un tricou simplu şi o jachetă în carouri, adăugând o pereche de bocanci şi o borsetă.

Doamnele îţi pot concepe un outfit casual, purtând o pereche de pantaloni largi, împreună cu un top, o şapcă şi o jachetă scurtă, totul completat cu pantofii sport preferaţi. Este ţinuta care se va potrivi foarte bine unei sesiuni de cumpărături, mersului la film sau ieşirilor prin oraş cu prietenii. Atât doamnele, cât şi domnii, dacă sunt adepţii ţinutelor exclusiv sportive, îşi pot alege modele preferate din varietatea de produse puse la dispoziţie, creându-şi un look cool şi degajat, ideal pentru o plimbare prin parc, o drumeţie sau o călătorie lungă cu avionul sau maşina. Se pot purta pantaloni din tricot flexibili şi confortabili, tricouri din bumbac şi hanorace călduroase accesorizate cu glugă şi buzunare, cărora li se pot adăuga o căciulă sau o şapcă şi o pereche de sneakers.

Accesorizarea ţinutelor

Indiferent de elementele vestimentare incluse într-un outfit, nota finală va fi pusă de accesorii. Orice ţinută, indiferent dacă este urbană, streetwear, office, casual sau effortless, îşi va obţine unicitatea prin accesorizare. Pentru un look streetwear, sunt recomandate piesele practice, precum o borsetă sau un rucsac încăpător, şepcile sau căciulile călduroase. Unui outfit office, i se vor potrivi piesele clasice, precum o geantă tip servietă sau un rucsac pentru laptop, cureaua pentru pantaloni şi încălţămintea închisă la culoare. Abordarea effortless permite doamnelor şi domnişoarelor să facă alegeri dintre cele  mai îndrăzneţe, completându-şi ţinuta formată dintr-o pereche de pantaloni cu buzunare mari şi un top, cu pantofii cu toc şi cu o poşetă elegantă. 

Confort şi practicabilitate în ţinutele formale

Deşi brand-ul Dickies este recunoscut pentru amprenta degajată pe care o pune asupra pieselor vestimentare şi a accesoriilor, acesta poate reprezenta cea mai bună alternativă, chiar şi atunci când se doreşte un look formal. Pentru un look office masculin, o pereche de pantaloni negri din bumbac, vor cadra foarte bine alături de o cămaşă cadrilată purtată peste un tricou basic. Se vor adăuga încălţămintea sport de culoare închisă, o borsetă sau o mapă, iar în sezonul rece o jachetă călduroasă.

Doamnele pot alege şi ele să îşi petreacă orele la birou într-o ţinută comodă şi practică, purtând o pereche de pantaloni de culoare închisă, accesorizaţi cu multe buzunare încăpătoare, asortându-i cu un tricou basic negru şi cu un sacou lejer. Ţinutei formale i se va adăuga o pereche de ghete şi un rucsac din piele, obţinându-se un astfel look joarte degajat, însă formal în acelaşi timp. 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus