Skip to main content

COMUNICAT. Diferenţele dintre clasele de la avion. Cum să alegi varianta potrivită pentru tine?

 
COMUNICAT. Diferenţele dintre clasele de la avion. Cum să alegi varianta potrivită pentru tine?

COMUNICAT. Călătoriile cu avionul sunt pe cât de rapide pe atât de agreabile, mai ales dacă serviciile de la bord sunt de calitate.

Publicitate

În funcţie de preferinţe şi de bugetul disponibil, poţi să alegi între diferite clase de confort, despre care îţi prezentăm în continuare cele mai importante detalii:

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Economy Class - simplu şi eficient

Cele mai ieftine bilete le găseşti la Economy Class (Clasa Economică) şi îţi asigură locuri standard la bordul avioanelor low-cost şi de linie. Vei beneficia de scaune cu dimensiuni de până la 45 x 82 cm, iar distanţa până la scaunele de pe rândul din faţă va fi între 70 şi 85 cm.

Acest set-up îţi permite să ai o călătorie agreabilă, pe distanţe scurte şi medii. În cazul zborurilor transatlantice, cu durată mai mare, este recomandat să cauţi variante mai confortabile, din clase de zbor superioare.

În funcţie de compania aeriană cu care zbori poţi să beneficiezi de internet Wi-Fi, prize USB, televizor şi servicii de alimentaţie (sucuri, cafea, ceai, gustări, dulciuri, chiar şi un pahar de bere sau vin).

Găseşti pe site-urile operatorilor de servicii de călătorie detalii despre Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara sau despre alte aeroporturi din ţară ce găzduiesc reprezentanţe ale companiilor aeriene, aşa că poţi afla ce cuprinde fiecare ofertă şi să alegi cea mai potrivită variantă pentru tine.

Business Class - stil şi facilităţi pentru afaceri

O clasă de zbor superioară celei Economic este Business Class, creată pentru oamenii de afaceri care zboară des cu avionul pentru întâlniri profesionale, dar şi pentru persoanele care dispun de banii necesari şi doresc confort sporit în timpul zborului.

Tarifele pentru bilete de avion la Clasa Business sunt semnificativ mai scumpe decât cele Economy, pot ajunge chiar şi al dublul preţurilor standard. Beneficiile sunt pe măsură: scaune mai spaţioase, loc pentru laptop, facilităţi IT şi de conectivitate, tehnologii smart.

Şi serviciile destinate relaxării sunt mai bune: pasagerii de la Business Class primesc un meniu rafinat, plus băuturi de bar şi o selecţie variată de sucuri, fructe, cafea şi ceai.

Zona de Business Cass este separată de Economy Class, fiind situată în partea din faţă a avionului, pentru un acces mai rapid şi discreţie garantată.

Statutul special pe care-l au pasagerii de Business Class începe încă de la check-in, unde au prioritate, şi continuă cu transferul la terminal, preluarea bagajelor şi la anumite curse aeriene, chiar transportul de la aeroport la hotel, după sosirea la destinaţie.

Premium Class - eleganţă şi rafinament

Cea mai elegantă clasă de la avion este şi cea mai scumpă, tarifele fiind accesibile doar persoanelor cu o excelentă situaţie financiară.

Premium Class reprezintă definiţia luxului la bordul aparatelor de zbor şi este disponibilă la câteva linii aeriene mari şi la companiile ce oferă servicii de transport aerian cu aeronave private, pentru curse de tip charter.

Norocoşii de la Premium Class au locuri spaţioase, practic este vorba despre adevărate cuşete unde se pot odihni în scaune luxoase ce pot fi transformate în fotolii-pat de mari dimensiuni.

Serviciul la bord este de nivelul unui restaurant elegant, cu preparate culinare sofisticate, şampanie şi băuturi fine. Facilităţile care asigură divertismentul sunt şi ele de cea mai înaltă calitate şi se bazează pe tehnologii de top (internet Wi-Fi, smart TV, sunet surround ş.a.)

Diferenţele prezentate sunt importante ca să-ţi alegi clasa de zbor potrivită, în funcţie de nevoile tale, de durata zborului şi de disponibilităţile financiare.

Poţi călători cu un bagaj de cală mai voluminos şi mai greu la clasele Business sau Premium, faţă de restricţiile pe care le ai cu un bilet la Economy.

Când te hotărăşti pentru o anumită companie aeriană, verifică în ce condiţii poţi obţine facilităţile suplimentare legate de extra bagaje.

Alege clasa de zbor adecvată condiţiilor pe care ţi le doreşti şi bugetului de care dispui. Astfel te vei bucura de o călătorie plăcută şi vei ajunge la destinaţie în cea mai bună formă.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus