Skip to main content

COMUNICAT: Offerista Group: digitalizarea în retail

 
COMUNICAT: Offerista Group: digitalizarea în retail

COMUNICAT. Offerista Group lider de piaţă în promovarea ofertelor de retail, este de peste 13 ani un partener de încredere pentru branduri şi retaileri, ajutându-i să ajungă la clienţii lor,  printr-o gamă largă de instrumente de marketing online şi o varietate de formate.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Peste 1.600 de de retaileri din 17 ţări din Europa au încredere în soluţiile digitale Offerista pentru a-şi distribui cataloagele şi ofertele. Una dintre cele mai cunoscute apălicaţii mobile deţinute de Offerista este ofertolino.ro

Provocarea

Distribuţia cataloagelor tipărite se confruntă cu obstacole din ce în ce mai mari.  Consumatorii cer reducerea deşeurilor inutile, iar în unele ţări europene acest lucru duce deja la schimbări legislative.

Aproximativ 2,5 milioane de persoane din Franţa vor înceta să mai primească cataloagele tipărite, cu excepţia cazului în care vor folosi un autocolant pe cutia poştală prin care solicită în mod explicit să primească astfel de materiale.

Conform datelor BRAT- SNA, in România peste 55% din populaţie nu este de acord să primească astfel de materiale în cutiile poştale.

În plus, preţul hârtiei a înregistrat o creştere fără precedent în ultimii ani din cauza reducerii pieţei, a creşterii preţurilor la gazele naturale, la electricitate şi a creşterii puternice a costurilor de producţie. Şi, pe măsură ce criza energetică continuă, se aşteaptă noi creşteri de preţuri, ceea ce va forţa tot mai mulţi retaileri să distribuie cataloagele de oferte exclusiv in format digital.

''Din aceste motive şi nu numai, am observat o creştere semnificativă a interesului clienţilor noştri de a-şi promova ofertele online. Offerista pune la dispoziţie soluţii de marketing măsurabile pentru distribuţia pe mai multe canale online. Avem experienţa necesară pentru a ajuta retailerii care doresc să îşi promoveze în continuare broşurile şi cataloagele prin instrumente relevante pentru publicul lor ţintă'', spune Cătălin Paţachia - Country Manager Offerista Group România.

Alternativa

Pe de o parte, cataloagele digitale reprezintă o alternativă ecologică la distribuirea materialelor publicitare tipărite.  De exemplu, milioanele de cataloage digitale vizualizate pe Ofertolino.ro începând cu 2016 corespund cu salvarea de la tăiere a peste 300.000 de copaci.

Acum retailerii au posibilitatea de a satisface cererile tot mai mari ale consumatorilor de a construi practici de mediu durabile. Iar pe de altă parte - cataloagele digitale sunt extrem de flexibile în comparaţie cu cele tipărite. Ele permit o direcţionare precisă, modificări dinamice şi o măsurabilitate detaliată a rezultatelor.

Incepand cu 2023, Offerista işi propune să poată atinge online majoritatea  consumatorior  din România,  şi pune bazele Offerista Native Network, o reţea de site-uri şi aplicaţii mobile partenere ale editorilor români, cu diverse teme. Prin intermediul integrărilor tehnice puse la dispoziţie de Offerista, editorii au posibilitatea de a poziţiona cataloagele digitale în propriul conţinut într-un mod natural.

Prin includerea -  cataloagelor actualizate ale aproape tuturor retailerilor din România, editorii îşi pot monetiza traficul. În acelaşi timp, adaugă un conţinut valoros, un conţinut de calitate - toate cataloagele care prezintă oferte actualizate disponibile în magazinele retailerilor preferaţi de publicul editorului respectiv.

Spre deosebire de bannere, utilizatorul vizualizează un catalog online fără a fi redirecţionat către o altă pagină, continuând apoi cu restul conţinutului pe site sau aplicaţie.

Peste 1.400 de publisheri din Europa fac deja parte din Offerista Native Network.

Dacă doriţi să deveniţi partener al reţelei de publisher, i contactaţi Offerista Group.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus