Skip to main content

COMUNICAT. Doua modele elegante de dozator de apa, pentru cladiri de birouri!

 
COMUNICAT. Doua modele elegante de dozator de apa, pentru cladiri de birouri!

COMUNICAT. Indiferent ca ne place sau nu acest lucru, prima impresie are o importanta covarsitoare in orice interactiune, stabilind inca de la inceput modul in care ne raportam la celalalt. In special in situatii in care se pune foarte mult accent pe acest aspect, spre exemplu la o prima intalnire romantica sau un meeting de business, trebuie sa acordam o atentie deosebita tuturor factorilor care pot cantari decisiv.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

In continuare, ne vom referi la cel de-al doilea caz enumerat mai sus si vom vedea de ce este important sa ne dotam sediul biroului cu un dozator de apa elegant.

La fel ca in cazul oricaror alte produse ori servicii, si atunci cand vorbim despre tipuri de dozator de apa, exista modele clasice (de uz casnic) si modele mai speciale (premium), cu functii inteligente si un pret care le reflecta calitatea.

Parcurgand articolul, vei afla totul despre doua asemenea echipamente, disponibile in oferta companiei romanesti H2On.

Aceasta livreaza, acasa si la birou, in toata tara si in cel mai scurt timp, o apa microbiologic pura, premiata inclusiv la nivel international (Superior Taste Award, acordat de catre International Taste Institute din Bruxelles, Belgia, in anii 2019, 2020, 2021 si 2022).

Primul dozator apa H2On la care facem referire este Oasis SKYE Foot Switch Retrofit, care se remarca prin actionarea cu ajutorul pedalelor. Astfel, controlul robinetilor de apa rece si calda se realizeaza in modul handsfree, ceea ce reduce riscul unei eventuale contaminari incrucisate.

Acest echipament, al carui pret este de 1.250 de lei, si-a dovedit din plin utilitatea in lunile care au urmat starii de urgenta, cand grijile oamenilor cu privire la infectarea cu coronavirus erau inca la cote inalte. Ideal pentru spatiile cu un volum mare de utilizatori, asa cum sunt cladirile de birouri, produsul are o capacitate a rezervorului rece de 2,2 litri si a rezervorului fierbinte HXTA de 1,5 litri, fiind dotat, in plus, cu sonda de racire Inside Out.

Al doilea dozator de apa este Oasis CO2oler ULTRA, la pretul de 4.400 de lei, care ofera, pe langa o racire extraordinara, si performante excelente de carbonatare a apei. Aceasta functie, care cu siguranta va impresiona pe oricine, se adreseaza celor care prefera apa minerala in locul celei plate, pastrand beneficiile celei din urma si adaugand un strop de gust "intepator", mai mult la propriu decat la figurat.

Alte dotari ale respectivului echipament includ sistemul de racire directa a vasului sub presiune (PVDC) si functia Water Guard (protectie impotriva scurgerilor de apa din bidoanele crapate si a patrunderii poluantilor din aer in rezervor). Capacitatea sa este de 1,5 litri, atat pentru apa rece, cat si pentru apa fierbinte.

In concluzie, acum stii ce modele de dozator de apa sa alegi pentru a se potrivi din toate punctele de vedere, inclusiv cromatic, in cladirea de birouri pe care o detii sau administrezi. Integrandu-le abil, fie la bucatarie, in sala de sedinte sau pur si simplu in open space, vei da dovada de grija si respect pentru toti cei care iti trec pragul, oferindu-le, in acelasi timp, sansa unei hidratari in conditii ideale. Mult succes!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus