Skip to main content

COMUNICAT. Jucătorul român de esports W33ha, vicecampion mondial şi căpitanul reprezentativei de Dota 2 a României, vine la East European Comic Con East European Comic Con

 
COMUNICAT. Jucătorul român de esports W33ha, vicecampion mondial şi căpitanul reprezentativei de Dota 2 a României, vine la East European Comic Con

East European Comic Con

COMUNICAT. Omar “w33” Aliwi, român de origine siriană, vicecampion mondial şi căpitanul echipei de Dota 2 ce va reprezenta România la turneul final al Campionatului Mondial de Esports, va fi prezent la East European Comic Con, eveniment ce are în loc la Bucureşti, între 19 şi 21 mai, la Romexpo.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Vineri, în prima zi a evenimentului, Omar îi va provoca pe gameri să-şi testeze abilităţile în competiţii 1vs1 de Dota 2 şi va oferi sfaturi jucătorilor dornici să se îmbunătăţească despre paşii necesari pentru a urma o carieră de jucător profesionist în esports.

Omar “w33” Aliwi este un jucător profesionist născut şi crescut în România, vicecampion al celei mai mari competiţii de esports din lume, The International. Competiţiile de Dota 2 la care a participat de-a lungul carierei i-au adus lui Omar premii în valoare de peste 2 milioane de dolari.

Acţiunea va avea loc în cadrul booth-ului Digital Throne, eveniment ce include Campionatul Mondial de Esports, ce va avea loc între 24 august şi 3 septembrie la Iaşi. Campionatul aduce la linia de start mai bine de 700 de jucători profesionişti din peste 120 de ţări, care vor concura pentru premii totale de 500.000 de dolari.

În cadrul booth-ului Digital Throne de la Comic Con, participanţii vor putea afla detalii despre programul turneului final al Campionatului Mondial de Esports şi vor putea intra în competiţii în jocurile pe care echipele naţionale din întreaga lume le vor juca la turneu: Counter Strike: Global-Offensive, Dota 2, eFootball, Tekken, Mobile Legends şi PUBG Mobile.

De-a lungul celor trei zile de Comic Con, unii dintre cei mai cunoscuţi streameri de gaming din România, Ovvy, JaxiTV, imoGen, Palash, Andreas şi KeTaminol vor organiza în cadrul booth-ului competiţii alături de comunităţile lor.

Sâmbătă, participanţii îl vor putea provoca pe Ovvy la meciuri de eFootball, iar imoGen, Palash şi Andreas vor susţine meciuri 2vs2 de CS:GO.

În ultima zi a evenimentului, booth-ul Campionatului Mondial îi va aduce pe Jaxi şi KeTaminol pentru meciuri demonstrative de CS:GO şi Mobile Legends, iar competiţiile de CS:GO 2vs2 continuă alături de imoGen, Palash şi Andreas.

Cei prezenţi vor avea şansa de a câştiga periferice de gaming precum perechi de căşti, tastaturi şi mouşi, dar şi bilete la Campionatul Mondial de Esports de la finalul lunii august.

În premieră, va fi prezentat gamerilor Digital Throne, simbolul evenimentului, un tron impresionant pe care vor sta, la finalul turneului din august, campionii mondiali. Participanţii la Comic Con vor avea ocazia să se întâlnească şi să-şi faca poze în jurul tronului alături de streamerii şi jucătorii lor preferaţi.

La final de august, cele 11 zile de Digital Throne vin cu o mulţime de suprize în materie de entertainment. Cei prezenţi vor avea parte de o nenumărate activităţi.

Pe lângă scenele principale, acolo unde se vor desfăşura concertele şi competiţiile de esports, publicul va putea lua parte la conferinţe şi talk-uri cu experţi din industria esports şi cea dezvoltatoare de jocuri video, workshop-uri, sesiuni de meet & greet cu jucători pro.

Nu în ultimul rând, Digital Throne aduce la Iaşi Comic Con, unde vor fi prezenţi artişti şi actori cunoscuţi din filme si pop culture.

Despre Digital Throne

Digital Throne este un festival de 11 zile (24 august - 3 septembrie), care lansează, la nivel internaţional, strategia Iaşiului de a deveni o capitală globală a sportului digital, artei, educaţiei şi divertismentului.

Ca parte a Digital Throne, Iasi2023 găzduieşte cea de-a 15-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Esports.

Peste 700 de jucători din peste 120 de ţări vor concura pentru trofeul competiţiei într-un oraş care radiază o cultură unică şi o istorie bogată.

Despre IESF

IESF este organismul care uneşte pentru World Esports. Fondată în 2008 de nouă state membre, IESF este în prezent compusă din 130 de federaţii de pe cinci continente. IESF reuneşte toţi stakeholderii din esports pentru a realiza un ecosistem pentru dezvoltarea la nivel mondial a unei industrii de gaming sustenabile şi responsabile.

Campionatul IESF WE este cel mai mare show multi-sport de sporturi electronice din lume. De asemenea, IESF organizează anual World Esports Summit, eveniment ce sprijină cel mai înalt standard de conducere a esports la nivel mondial.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus