Skip to main content

COMUNICAT. Cinci beneficii pe care nu le ştiai ale bijuteriilor din argint

 
Foto | Unsplash.com
Foto | Unsplash.com

COMUNICAT. Bijuteriile au puterea de a transforma orice ţinută banală într-una cu adevărat unică. Sclipirea lor specială şi eleganţa contribuie la conturarea unui look modern, stylish şi delicat, de care orice femeie poate profita la maximum.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pe lângă aspectul estetic, însă, argintul mai are câteva proprietăţi pe care nu foarte multă lume le cunoaşte. Descoperă-le mai jos pe fiecare dintre ele!

1. Argintul are proprietăţi antibacteriene

Dacă ai interacţionat de câteva ori cu sectorul medical, probabil că ai observat că multe ustensile din spitale şi din cabinetele medicilor sunt fabricate din argint. Această alegere nu este una aleatorie, ci se datorează faptului că argintul ţine bacteriile şi microbii la distanţă.

În plus, argintul a fost folosit de-a lungul istoriei timp de mii de ani pentru a preveni răcelile, pentru a vindeca rănile mai repede şi pentru a evita virusurile şi bacteriile din mediul înconjurător. Acesta era un remediu foarte des întâlnit în medicina indiană Ayurveda.

Aşadar, dacă porţi bijuterii din argint, precum inelele, poţi scădea şansele de a contacta diferiţi patogeni. Argintul din care este fabricat un inel, spre deosebire de alt material care nu prezintă aceleaşi proprietăţi, te poate ajuta să ai o igienă mai bună a mâinilor.

2. Argintul este un material hipoalergenic

Multe persoane se confruntă cu alergii la diverse materiale, pe care le descoperă accidental, purtând o bijuterie nepotrivită. Expunerea pielii timp îndelungat la un material la care eşti alergică poate cauza iritaţii, inflamaţii sau chiar infecţii, aşa că este bine să fii precaută.

Din fericire, pe lângă alte proprietăţi, argintul este şi un material hipoalergenic. Acest lucru înseamnă că poate fi purtat în siguranţă de către oricine, chiar şi de persoanele cu sensibilităţi sau alergii puternice la alte metale.

Aşadar, dacă eşti în căutare de accesorii, la Edenboutique găseşti o gamă largă de bijuterii din argint, de la cercei şi lănţişoare, până la brăţări şi talismane. Alege-ţi preferatele şi poartă-le cu încredere!

3. Argintul ajută la reglarea temperaturii din organism şi ajută circulaţia sângelui

Mai multe studii efectuate de-a lungul timpului au concluzionat că persoanele care poartă bijuterii din argint au o stare de spirit mai bună, mai multă energie şi, per total, o stare de sănătate superioară celor care nu poartă argint.

Motivul este simplu: una dintre proprietăţile acestui metal este aceea de a regla temperatura corpului şi de a oferi un tonus mai bun.

Dacă vrei să testezi această teorie, poartă un set de bijuterii din argint timp de mai multe zile şi observă-ţi starea!

4. Argintul poate diminua diferite dureri din corp

Pe lângă faptul că este antibacterian, hipoalergenic şi îţi poate regla temperatura, cercetările arată că argintul poate chiar şi să diminueze unele dureri specifice anumitor afecţiuni.

De exemplu, un studiu arată că purtarea anumitor inele şi brăţări din argint a reuşit să diminueze durerile osoase cauzate de artrită şi a reuşit să îmbunătăţească, în timp, mobilitatea la nivelul degetelor în rândul persoanelor ce sufereau de această boală.

5. Bijuteriile din argint te pot ajuta să diminuezi stările de anxietate

Prin tonul său rece în mod natural, argintul are proprietatea de a-ţi relaxa privirea şi de a instala o senzaţie de calmitate în organism. Nu suntem singurii care spunem acest lucru; călugării tibetani folosesc des argintul în practicile lor, printre care şi meditaţia, cunoscută pentru efectele sale relaxante.

În plus, din punct de vedere astral şi simbolic, argintul este asociat cu energia feminină şi cu Luna, aşa că te poate ajuta să asimilezi mai mult din această energie specială.

Acestea fiind spuse, indiferent dacă eşti mai degrabă pasionat de astrologie şi simbolism sau crezi doar în ştiinţă, te poţi bucura de câteva dintre beneficiile argintului menţionate mai sus. În plus, vei arăta minunat purtând bijuterii din argint fine şi elegante!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Z Z
    Mă mir că în articol nu este o referire la celebra "lingură de argint", cadoul traditional pt. copiii nou născuți. Este cu adevărat antibacterian.

Trimite un comentariu

sus