Skip to main content

COMUNICAT. S-a lansat editia numarul nouă a emisiunii online „Tot sa zambesti” realizata de Clinica 32 (VIDEO)

 
Dr. Simona Boberis
Dr. Simona Boberis

COMUNICAT. O noua editie “Tot sa zambesti”, singura  emisiune online special creata pentru a explica tratamentele stomatologice digitale poate fi vizionata pe canalul oficial youtube Clinica 32.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Dr. Simona Boberis explica ce inseamna un tratament cu implant dentar premium si care sunt aspectele care fac diferenta intr-o manopera stomatologica digitala premium.

De asemenea, puteti afla detalii despre dinti pe implant cu ajutorul sistemului Atlantis si care este tehnologia de ultima ora necesara unei astfel de interventii. Iar pacientii care nu doresc sa aiba parte de disconfortul din medicina traditionala, pot afla care sunt beneficiile scanarii si amprentarii digitale.

Aceasta emisiune online este singura din Romania creata special pentru pacientii care doresc tratamente stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate-pret.

Incepand cu 9 octombrie 2020, se poate viziona pe canalulul oficial youtube Clinica 32, precum si pe celelate canale social media 32, emisiunea "Tot sa zambesti", cel mai nou proiect realizat de #familia32 & Communication Angels.

Productia este destinata exclusiv mediului online si este singura din Romania creata special pentru pacientii care doresc tratamente stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate-pret.

Acesta nu este primul proiect pe care Clinica 32 il dezvolta in sprijinul pacientilor. Pe site-ul oficial Clinica 32, pacientii pot citi Revista Clinica 32 – Tot sa zambesti care raspunde, de asemenea, la cele mai fierbinti intrebari adresate de pacienti.

VIDEO. Emisiune realizata de Clinica 32, „Tot sa zambesti!". Editia nr 9

Revista poate fi citita AICI

Acceseaza pachete cu beneficii exclusive pe noul nostru magazin online: www.implantdentardigital.ro. Detalii despre Clinica 32 aici: www.clinica32.ro

Brandul Clinica 32, precum si intreg aparatul de comunicare si proiectele speciale de marketing sunt dezvoltate de peste 4 ani de catre Communication Angels, sub coordonarea Elenei Prodan.

www.communicationangels.ro

Programari, la: Str. Scarlatescu, nr. 3, sector 1, Bucuresti

Luni-Vineri: 09.00 - 20.00 (031) 620-3032 | (0751) 249-382
[email protected]

B-dul Banu Manta, nr. 79 A, sector 1, Bucuresti Luni-Vineri: 09.00 - 20.00 (031) 620-3030 | (0784) 484-946
[email protected]

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus