Skip to main content

COMUNICAT. Eduardo Guerrero cel mai în vogă dansator de flamenco vine în România. Minunea dansului spaniol dansează imposibilul!

 
COMUNICAT. Eduardo Guerrero cel mai în vogă dansator de flamenco vine în România. Minunea dansului spaniol dansează imposibilul!

COMUNICAT. Pe 26 si 27 mai, ora 19:30, la Sala Palatului, cel mai bun dansator de Flamenco din lume, Eduardo Guerrero, supranumit regele Flamenco-ului modern, vine în faţa publicului românesc alături de Compania sa, cu două spectacole de gală.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Supranumit şi regele flamenco-ului modern, cariera şi faima  internaţională a dansatorului Eduardo Guerrero au explodat odată cu Trofeul câştigat la Festivalul de la Cadiz, în 2017.

Absolvent al prestigiosului Conservator din Cadiz  (dans clasic şi contemporan), Guerrero a dansat pe scenele celor mai importante teatre şi festivaluri din lume, din California la Londra, de la Bogota la Toronto sau Amsterdam.

Spectacolul „Faro” care va avea loc la Bucureşti este unul dintre cele mai impresionante reprezentanţii şi propune o călătorie imaginară către 17 faruri de pe coastele spaniole, o demonstraţie temperamentală a mai multor stiluri de flamenco, acompaniată de un grup de muzicieni de elită.

Compania Eduardo Guerrero vine în România, împreună cu vedeta care îi dă şi numele, cu doi chitarişti de excepţie, doi solişti vocali extraordinari şi o dansatoare celebră deja în Europa, pentru spectacolele personale: Maria Moreno.

Echipa tehnică este de prim rang, iar artiştii şi tehnicienii se armonizează spectaculos sub bagheta regizoarei – şi manager totodată – de mare succes la rândul ei: Clara Castro.

Cel mai în vogă dansator de flamenco a evoluat pe scenele celor mai importante teatre şi festivaluri din lume, din California la Londra, de la Bogota la Toronto sau Amsterdam.

Despre minunea dansului spaniol, revista Flamenco Divino scrie că „nu îşi fixează limite, pentru că nu are nevoie de ele. El dansează imposibilul”.

Biletele se pot cumpăra pe salapalatului.ro; eventim.ro; vivabilet.ro; entertix.ro şi iabilet.ro.

GALERIE FOTO

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus