Skip to main content

COMUNICAT. Câţi români şi românce apelează la epilarea definitivă?

 
COMUNICAT. Câţi români şi românce apelează la epilarea definitivă?

COMUNICAT. În România, încă există încă multe subiecte considerate tabu şi foarte puţină educaţie în ceea ce priveşte opţiunile sigure, pe care le ai la dispoziţie pentru îngrijirea personală.

Publicitate

Chiar dacă statisticile spun că ţara noastră ocupă ultimul loc din Europa la consumul de pastă de dinţi şi săpun, epilarea definitivă este o căutare din ce în ce mai populară în mediul online, ceea ce reprezintă un  semnal că foarte mulţi români încep să pună accent şi pe îngrijirea zonei intime.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Rolul părului de pe corp a fost îndelung dezbătut de către cercetători. Aceştia au tras concluzia că cele mai importante beneficii ale sale sunt că împiedică transmiterea bacteriilor şi a altor microorganisme şi că menţine temperatura optimă.

Este clar că, datorită evoluţiei, aceste avantaje nu mai sunt relevante în prezent şi că părul nedorit vine la pachet şi cu multe neplăceri. În studiile realizate de-a lungul timpului, 59% dintre femei şi 61% dintre bărbaţi au declarat că aleg să se epileze definitiv din motive care ţin de igienă.

Într-un alt studiu realizat pe respondenţi de ambele sexe, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 35 de ani, 95% dintre participanţi au recunoscut că şi-au îndepărtat părul de pe corp cel puţin o dată în ultimele 4 săptămâni. Potrivit aceluiaşi studiu, 60% dintre bărbaţi şi 24% dintre femei preferă un partener care practică în mod constant epilarea.

Motivele cele mai comune pentru eliminarea totală sau parţială a părului din zonele intime includ: preferinţele personale şi/sau ale partenerului, o imagine mai bună despre sine (multe femei spun că se simt mai feminine după ce se epilează), dar şi presiunea socială. În cazul femeilor, părul corporal nu este văzut cu ochi buni de către societatea românească, fiind asociat cu delăsarea şi cu lipsa de educaţie.

Ţinând cont de aceste context, oferta de servicii de epilare definitivă a crescut exponenţial în ultimii ani şi au apărut din ce în ce mai multe clinici şi saloane care oferă epilare laser sau IPL şi care promit o piele netedă şi catifelată pentru totdeauna.

Epilarea laser este cea mai căutată dar, în acest caz, gama de dispozitive este extrem de variată şi destul de derutantă, pentru că există dispozitive cu laser diodă, laser Alexandrite, laser Ruby, laser Nd:Yag şi tot felul de lasere mix, cu lungimi de undă, lăţimi de impuls, dimensiuni ale spotului şi de puteri diferite.

Pentru un client obişnuit, este foarte greu să navigheze prin marea de informaţii şi oferte pentru a găsi cel mai bun laser pentru nevoile sale.

Experţii în epilare definitivă din clinicile SKiN, locul ales de peste 5.000 de români pentru a scăpa de părul corporal, au următoarele recomandări importante pentru cei care vor să apeleze la epilarea definitivă cu laser:

• dispozitivul de epilare definitivă cu laser trebuie să fie original şi nou. Echipamentele replică sunt ineficiente şi periculoase pentru sănătate. Dispozitivele vechi şi uzate nu mai dau randament.

În plus, tratamentul cu aparatură veche este foarte dureros, atât în cazul femeilor, cât şi a bărbaţilor, mai ales în cea mai sensibilă zonă de pe tot corpul.

• terapeuţii trebuie să ştie cum să utilizeze dispozitivul de epilare laser. Poate părea simplu, dar aceste echipamente trebuie setate la parametrii optimi pentru a oferi rezultate şi pentru a nu produce arsuri sau alte efecte negative. Instruirea complexă şi completă a tehnicienilor în epilare este esenţială pentru un tratament sigur şi eficient.

• nu toate echipamentele sunt la fel, chiar dacă folosesc acelaşi tip de laser. Contează puterea laserului, lungimea de undă, lăţimea impulsului, dimensiunea spotului ş.a.m.d. Un dispozitiv cu putere mică nu are cum să ofere aceleaşi rezultate ca unul de mare putere, aşa cum un aparat de la un producător obscur nu se compară cu unul original, al cărui producător a investit constant în cercetare şi studii.

• există mai multe opţiuni privind epilarea definitivă, de eliminare parţială sau totală a părului, pe care este bine să le clarifici înainte de a alege varianta cea mai bună pentru tine.

• epilarea definitivă laser se adresează atât femeilor cât şi bărbaţilor, care pot opta atât pentru rărirea sau eliminarea completă a părului nedorit de pe corp. 

• este indicat ca salonul sau clinica de epilare definitivă să aibă mai multe lasere de acelaşi fel. În acest fel, te asiguri că nu aştepţi prea mult între programări.

• compară preţurile! Multe oferte pentru tratamente de epilare definitivă laser, cu aparatură de provenienţă îndoielnică, sunt mai scumpe faţă de preţurile de listă pentru epilarea cu dispozitive laser premium.

• nu în ultimul rând, verifică recenziile celorlalţi clienţi!

Despre SKiN

SKiN MedSpa este în prezent singurul lanţ de clinici din România unde pacienţii pot beneficia de toate cele mai performante dispozitive medicale disponibile în lume, adică de acea aparatură foarte scumpă, de top, care impune standardele la nivel mondial în epilare definitivă, tratamente corporale, faciale şi estetice.

Atât clinica SKiN Corbeanca, cât şi SKiN Bucureşti sunt printre puţinele clinici deschise 363 de zile din an, de luni până duminică, de la ora 9 dimineaţa la 9 seara, pentru a le oferi inclusiv pacienţilor extrem de ocupaţi timp pentru ei înşişi.

Cu o echipă medicală dedicată şi un personal în care se investeşte în continuu, care participă în mod periodic la cursuri de specializare şi care este evaluat cel puţin o dată pe lună, brandul SKiN este respectat şi iubit de mii de pacienţi mulţumiţi.

Toate echipamentele folosite la SKiN MedSpa sunt certificate FDA, au studii medicale desfăşurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranţa utilizării lor, cu rezultate dovedite clinic.

Detalii contact:

SKiN Bucureşti
Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1,
Bucureşti, România

SKiN Corbeanca 
DN1 Value Centre, Calea Bucureşti 2bis,
Corbeanca, România

Telefon programări: 031 005.10.15
Program: Luni - Duminică: 08:00 - 21:00

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor,cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus