Skip to main content

COMUNICAT. Dă drumul la muzica swahili si alege excursiile optionale in Zanzibar care te vor incanta!

 
COMUNICAT. Dă drumul la muzica swahili si alege excursiile optionale in Zanzibar care te vor incanta!

COMUNICAT. Zanzibar este un loc unic in lume, pe care oricine ar trebui sa il viziteze macar o data in viata. Situat pe coasta de est a continentului african, in inima Oceanului Indian, arhipelagul albastru pare a fi un colt de Rai!

Publicitate

Chiar daca este un loc exotic, destul de indepartat de teritoriul romanesc, vei vedea ca nu este scump sa petreci cateva zile aici. Te vei intoarce cu pofta de viata si iti vei da seama ca a meritat investitia!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Daca ai rezervat deja biletele de avion si te pregatesti de o vacanta de neuitat, este normal sa te simti nerabdator. Pentru a face ca timpul sa treaca mai repede, ar trebui sa dai drumul la muzica swahili si sa explorezi oferta de excursii optionale in Zanzibar pe care o ai la dispozitie!

In functie de interesele si hobby-urile tale, exista numeroase activitati la care te poti inscrie. Astfel, vei reusi sa profiti la maximum de timpul petrecut in locul in care s-a nascut solistul formatiei Queen.

Descopera, in continuare, doar cateva excursii optionale Zanzibar, puse la dispozitie de catre agentia de turism Zanzibar Tour Guide!

1. Safari Blue

Dureaza mai putin de 24 de ore sa efectuezi turul Safari Blue, insa acesta te va face sa simti ca ai trait intr-o zi cat intr-o luna! Experientele unice, peisajele nespus de frumoase si mancarea extraordinara, toate acestea contribuie la faptul ca Safari Blue este una dintre cele mai cautate si iubite excursii optionale din Zanzibar.

2. Plaja Nakupenda

Pe plaja Nakupenda are loc un fenomen natural impresionant, datorita caruia locul acesta a capatat denumirea de „plaja invizibila”.

Sub influenta miscarii de rotatie a Pamantului si datorita atractiei Lunii si Soarelui, insula apare si reapare in functie de maree. De aceea, toti cei care ajung in micuta insula se simt norocosi sa se afle aici.

De altfel, daca vei rezerva aceasta varianta de excursii optionale in Zanzibar, te vei simti binecuvantat sa ajungi pe plaja Nakupenda, al carui nume se traduce in limba locala swahili drept „te iubesc”.

3. Padurea Jazani

Nici macar cei mai mari artisti din toate timpurile nu reusesc sa identifice combinatii cromatice la fel de reusite precum cele create de natura.

Daca vrei sa te convingi de acest aspect, nu trebuie decat sa vizitezi padurea Jazani, una dintre cele mai colorate, salbatice si exotice locuri din Zanzibar.

Printre vietatile impresionante pe care le vei putea admira prin intermediul acestei excursii optionale Zanzibar, se numara numeroase specii de fluturi multicolori, de pasari endemice, simpaticele maimute Colobus, primatele nocturne Galago, precum si un micutul mamifer nocturn denumit hyraxul de copac.

4. Tur pietonal al Stone Town

Odata ajuns in Zanzibar, merita sa vizitezi vechea capitala, Stone Town, care ilustreaza perfect istoria cosmopolita a orasului. Astfel, vei admira cladiri construite de arabi, britanici, portughezi si indieni, totul intr-un singur loc!

5. Ferma de mirodenii Kidichi

Una dintre experientele preferate de gurmanzi, si nu numai, vizitarea fermei de mirodenii te ajuta sa descoperi condimente cu totul deosebite. Aici, oricine are ocazia sa incerce si sa cumpere piper negru, scortisoara, cuisoare, dar si alte condimente care nu se gasesc decat in Zanzibar.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus