Skip to main content

COMUNICAT. Cum să economiseşti bani atunci când trimiţi colete internaţionale?

 
COMUNICAT. Cum să economiseşti bani atunci când trimiţi colete internaţionale?

COMUNICAT. Nu există nici o îndoială că expedierea unui colet în străinătate este o modalitate bună de a te conecta cu cei dragi. Dar acest aspect poate fi costisitor şi copleşitor, în special acum, cu noile reglementări ale Brexit-ului privind industria de livrări din şi înspre Marea Britanie.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cu siguranţă doreşti să economiseşti şi să găseşti tarife de transport accesibile. Tocmai din această dorinţă, ţi-am pregătit un scurt articol despre cum poţi să trimiţi colete internaţionale şi să economiseşti bani în acelaşi timp.

1. Încearcă să reduci greutatea şi dimensiunea coletului

Cel mai bun mod de a economisi bani la livrarea coletelor în străinătate este de a minimiza greutatea şi dimensiunea coletelor. Una dintre cele mai frecvente greşeli în acest sens este punerea produselor într-o cutie supradimensionată. Acest lucru face ca pachetul să fie mai voluminos decât trebuie, ceea ce duce la creşterea costurilor de transport.

Foloseşte cutii de dimensiuni optime şi minimizează spaţiul. De asemenea, alege materiale de amortizare uşoare, cum ar fi foliile cu bule în locul polistirenului.

2. Refoloseşte materialele de ambalare

Să cumperi de fiecare dată folii cu bule, polistiren şi alte produse de amortizare pentru a trimite bunuri în străinătate poate fi destul de costisitor. Mai ales dacă faci asta în mod regulat. 

Dar poţi reduce cu uşurinţă costurile de transport prin reutilizarea materialelor rămase de la coletele primite. Toate materialele de ambalare pot fi folosite de mai multe ori, atâta timp cât sunt în stare intactă.

Ai grijă, în special, la reutilizarea cutiilor de carton. Dacă acestea sunt foarte uzate, pot provoca probleme la livrarea cu succes şi în siguranţă a coletului.

3. Alege o opţiune de expediere economică

Cu siguranţă îţi doreşti ca pachetul tău să ajungă la destinaţie cât mai curând posibil. Dar, de multe ori, viteza nu este întotdeauna ceea ce ai nevoie.

Prin urmare, cheltuirea banilor pentru livrările expres s-ar putea să nu fie cel mai inteligent lucru atunci când încerci să economiseşti pentru expedierea internaţională a coletului.

Alege un curier România - Anglia care oferă diferite opţiuni de transport, cea economică fiind una dintre ele. Viteza de livrare va fi mai lentă, dar costurile totale vor fi mai mici.

4. Plasează pachetul la un punct de preluare

O altă modalitate eficientă de a economisi bani atunci când trimiţi colete internaţionale este să plasezi pachetul într-un punct de preluare. De obicei, pentru livrarea de la adresă la adresă poate exista o taxă suplimentară. Cu serviciul Drop Off de la Eastlines, poţi evita aceste costuri în plus.

Mai mult, poate accelera procesul de expediere, deoarece nu va mai trebui să aştepţi un curier care să ridice coletul. Alege cel mai convenabil punct de Drop Off aproape de casa ta şi lasă pachetul acolo în drum spre serviciu sau magazin.

Eşti pregătit să economiseşti bani pentru transportul coletelor la nivel internaţional? Foloseşte inteligent sfaturile de mai sus, alege serviciul de coletărie Eastlines şi nu mai plăti niciodată în plus pentru expedierea internaţională.
 
Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus