Skip to main content

COMUNICAT. Experienţa VIP Cinema City, un next level în ceea ce priveşte show-ul cinematografic

 
COMUNICAT. Experienţa VIP Cinema City, un next level în ceea ce priveşte show-ul cinematografic

COMUNICATExperienţa VIP Cinema City, un next level în ceea ce priveşte show-ul cinematografic

Publicitate

Guillermo del Toro, celebrul regizor mexican de filme horror, scince-fiction şi supranatural, intră în forţă în cursa pentru Oscaruri, cu primul lui thriller noir, “Aleea groazei” (“Nightmare Alley”), nominalizat de Academia Americană de Film la 4 categorii.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Prin intermediul filmului “Nightmare Alley / Aleea Groazei”, vizionarul Guillermo del Toro se aventurează în lumea întunecată, cuprinzătoare şi realistă a filmului noir. Din distribuţie fac parte Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Richard Jenkins, Rooney Mara, Ron Perlman, Mary Steenburgen, David Strathairn. Producători sunt Guillermo del Toro, J. Miles Dale şi Bradley Cooper.

VIDEO. Trailer Aleea Groazei

Vizionarea în avanpremieră a  filmului “Nightmare Alley / Aleea Groazei”a avut loc într-un cadru restrâns la  VIP Cinema City ParkLake, iar invitaţii s-au bucurat de experienţa VIP şi de vizionarea unui film nominalizat la Oscar.

„Cea mai faină experienţă de a merge la film din punctul meu de vedere: dinner & movie literally şi o super idee de a te întâlni cu prietenii. Practic biletul include accesul la bufet şi la film într-o sală cu fotolii super mari şi confortabile care se lasă pe spate”, a spus Tammy Lovin, designer industrial.

Cinema City continuă să mizeze pe cele mai cool tendinţe internaţionale ale industriei, aducându-le cinefililor cele mai inovatoare moduri de vizionare a unui film.

„Bucureştenii pot alege să vizioneze filmul într-un alt mod. Experienţa VIP All Inclusive asigură reţeta gourmet pentru o seară perfectă, ce îmbină relaxarea de lounge cu spectacolul cinematografic premium şi cu o cină pregătită pe loc.

Adevărul este că le rezişti greu celebrelor fotolii Lazy Boys, în care ajungi să te relaxezi la fel ca acasă, popcornului şi nachos-ului nelimitat.

La Cinema City ai parte de un next level în ceea ce priveşte show-ul cinematografic, dar şi un plus de entertainment”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Din 23 februarie, păşeşte pe „Aleea Groazei”, unde umbrele prind viaţă şi întâmplările personajelor te ţin în suspans până în ultimul moment. Distribuţie excepţională, costume spectaculoase, decoruri care readuc la viaţă într-un mod surprinzător stilul anilor 40 şi imagini incredibile.

GALERIE FOTO

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Camelia Camelia
    Cate cinematografe exista in Romania? Este un numar cu doua cifre? Trebuie sa-i mituiasca pe oameni cu mâncare, ca sa vina? In curand ii vor lasa pe oameni sa-si faca grătare, doar sa vina la cinema. Le-a trecut vremea.

Trimite un comentariu

sus