Skip to main content

COMUNICAT. Thematic Digital preia in portofoliu site-ul de ştiri Fanatik

 
COMUNICAT. Thematic Digital preia in portofoliu site-ul de ştiri Fanatik

COMUNICAT. Thematic Digital preia in portofoliu site-ul de ştiri Fanatik, inaugurând o colaborare inevitabilă de la 1 ian 2024.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Thematic Digital, cea mai mare Regie de vânzări digitale din România, anunţă cu entuziasm preluarea in portofoliu a site-ului Fanatik, cea mai citată sursă de ştiri în peisajul media din România în luna octombrie a acestui an!

Colaborarea începe din 1 ianuarie 2024 şi reprezintă un pas semnificativ în consolidarea poziţiei ambelor entităţi pe piaţă.

Fanatik.ro, cu traiectoria sa impresionantă, a ajuns în TOP 5 site-uri de ştiri din România, atrăgând atenţia publicului cu informaţii relevante, mereu credibile, şi o abordare proactivă a subiectelor de actualitate din orice domeniu.

Horia Ivanovici, Manager Fanatik, şi-a exprimat, în stilu-i caracteristic, satisfacţia privind acest parteneriat de forţă:

"THEMATIC DIGITAL a crescut în ultimul an cât alţii în 7, iar site-ul FANATIK.RO a avut cam aceeaşi traiectorie, ajungând în TOP 5 SATI pe România. Colaborarea care începe este nu doar firească, cât inevitabilă! Portofoliul THEMATIC, din ce în ce mai impresionant, dovedeşte încrederea tuturor în ceea ce se construieşte acolo.

Avem în comun aceleaşi valori: munca, pasiunea, seriozitatea şi respectul faţă de parteneri. Vom face o echipă formidabilă, iar motto-ul nostru va fi unul singur: PERFORMANŢA".

Preluarea Fanatik în portofoliul Thematic Digital marchează o etapă importantă în evoluţia ambelor branduri şi confirmă angajamentul acestora pentru excelenţă în domeniul media digitală.

Cătălin Săndulache, Manager Thematic Channels, a adăugat:

"Această asociere este firească pentru noi, deoarece ne concentrăm pe consolidarea business-ului şi suntem interesaţi de verticale specifice, cum ar fi sportul şi ştirile.

Fanatik aduce cu sine o forţă editorială remarcabilă, iar împreună vom continua să livrăm campanii de calitate, oferind publicului o experienţă atât informativă, cât şi captivantă."

Prin această iniţiativă, Thematic Digital şi Fanatik îşi unesc forţele, cu scopul de a răsfăţa publicul cu conţinut de calitate şi campanii publicitare inovative. Această colaborare reflectă angajamentul ambelor entităţi de a modela viitorul media digitală în România.

Despre THEMATIC DIGITAL: Thematic Digital este cea mai mare Regie de vânzări digitale din România, oferind soluţii personalizate şi inovatoare pentru clienţii săi. Cu un portofoliu diversificat şi o experienţă solidă, Thematic Digital continuă să se impună în industrie şi nu reprezintă doar o regie de vânzări, ci o forţă catalizatoare care redefineşte ceea ce înseamnă să fii conectat permanent într-o lume digitală în continuă schimbare.

Nu venim cu un portofoliu obişnuit de site-uri, ci ne bazăm pe o reţea fascinantă de parteneri, care împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru excelenţă şi, mai ales, inovaţie.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus