Skip to main content

COMUNICAT. 5 trucuri pentru a obţine un zâmbet de vedetă

 
COMUNICAT. 5 trucuri pentru a obţine un zâmbet de vedetă

COMUNICAT. Un zâmbet frumos spune multe despre o persoană şi o poate ajuta să se simtă confortabil în pielea sa. Dacă îţi doreşti şi tu să zâmbeşti cu încredere şi dinţii tăi să arate impecabil, ia în considerare câteva trucuri şi ţine cont de ele. Astfel, vei putea avea o dantură de invidiat.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

1. Respectarea regulilor de igienă

Îngrijirea şi igiena corespunzătoare a danturii sunt prima regulă de bază pentru un zâmbet frumos. Pentru a îndepărta resturile alimentare şi a curăţa bine dinţii, este necesar să recurgi la periaj de două ori pe zi.

Asigură-te că ajungi cu periuţa şi în zonele mai greu accesibile, care sunt mai predispuse la formarea cariilor. Poţi folosi şi o periuţă interdentară, pentru o curăţare în profunzime. Deşi nu are acelaşi efect ca tratamentele de albire din cabinetul medicului stomatolog, încearcă şi o pastă de dinţi pentru albire.

Periodic, este recomandat să mergi la dentist pentru un periaj profesional şi un detartraj. Astfel, vei putea îndepărta în mod eficient tartrul şi placa bacteriană şi vei avea un zâmbet mai frumos şi mai strălucitor.

2. Folosirea aţei dentare şi a apei de gură

Pe lângă periaj, ar trebui să apelezi şi la soluţii adiţionale de curăţare a cavităţii bucale. Aţa dentară îndepărtează resturile alimentare care se pot depune între dinţi şi în jurul marginilor gingiei, ceea ce împiedică formarea tartrului sau apariţia plăcii bacteriene. Utilizează aţa dentară regulat, după fiecare masă. Pentru curăţare, dar şi pentru împrospătarea respiraţiei, foloseşte şi o apă de gură.

3. Folosirea trucurilor de machiaj

Pentru un zâmbet cât mai alb şi frumos, exact ca la Hollywood, poţi apela şi la câteva trucuri de machiaj. Nuanţa de ruj aleasă contează foarte mult, deoarece culoarea dinţilor poate fi percepută diferit în funcţie de aceasta.

Dacă eşti nemulţumită de nuanţa dinţilor tăi, alege un ruj care nu are tonuri calde, galbene (de exemplu nuanţele portocalii sau maro), deoarece acesta va scoate în evidenţă coloraţiile inestetice ale danturii. În schimb, poţi încerca nuanţe grena, roşu puternic sau violet.

4. Albirea dentară

Mergi la stomatolog şi întreabă despre albirea dentară, pentru a-ţi îmbunătăţi în mod semnificativ nuanţa dinţilor. Poţi realiza acest lucru la domiciliu, folosind nişte gutiere speciale în care se introduce o soluţie de albire. Este foarte important să respecţi cu stricteţe indicaţiile medicului atunci când foloseşti gutierele, pentru a obţine aspectul dorit.

Albirea se poate realiza şi în cabinet, cu ajutorul unui aparat special cu laser. Această procedură poate asigura o schimbare radicală, realizând albirea cu până la 6 nuanţe în doar o şedinţă. Aşadar, rezultatele sunt impresionante şi sunt de durată, atât timp cât pacientul respectă indicaţiile de igienă.

5. Faţetele dentare

Atunci când coloraţiile inestetice ale dinţilor nu pot fi îndepărtate prin albire sau ai de-a face şi cu alte mici probleme, poţi apela la faţete dentare. Acestea sunt foi subţiri realizate dintr-un material ceramic foarte durabil, care se aplică direct pe suprafaţa dinţilor.

Astfel, poţi corecta atât nuanţa, cât şi forma dinţilor. Ele sunt recomandate şi în cazul unor erori foarte mici de poziţionare sau dacă dinţii sunt uşor ciobiţi sau spaţiaţi.

Nu va trebui să îţi faci griji cu privire la integritatea faţetelor. Acestea sunt foarte rezistente şi nu există riscul de deteriorare, dar nici ca acestea să se coloreze de la alimente. În plus, ele se pot aplica şi pe un singur dinte, deoarece se vor realiza după măsurători exacte, astfel încât să se potrivească cu restul danturii. Dacă ai nevoie de faţete dentare în Timişoara, vino la clinica Smile Vision pentru servicii stomatologice de top!

Aceste mici trucuri, sfaturi de îngrijire şi proceduri te pot ajuta să obţii zâmbetul mult visat. Ţine cont de ele şi nu uita să mergi periodic la medicul dentist. Dantura este mai frumoasă atunci când este sănătoasă, iar vizitele periodice la stomatolog te vor ajuta să depistezi din timp şi să rezolvi orice fel de problemă dentară.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus