Skip to main content

COMUNICAT. Ferestrele au nevoie de protecţie eficientă. Feronerie - protecţie şi siguranţă

 
COMUNICAT. Ferestrele au nevoie de protecţie eficientă. Feronerie - protecţie şi siguranţă

COMUNICAT. Te gândeşti la casa de vis, în care să te simţi confortabil, în siguranţă, relaxat şi mulţumit. Pentru ca un astfel de proiect să fie realizat, ai nevoie de ferestre de calitate, care să te protejeze de temperaturi extreme, precipitaţii, umiditate, dar şi de răufăcători, hoţi şi alte pericole.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ca să poată fi adevărate scuturi ale casei, ferestrele au nevoie de protecţie eficientă, de aceea trebuie să le echipezi cu elemente de feronerie care să le asigure o funcţionalitate excelentă, în orice condiţii.

Iată care sunt sarcinile pe care le îndeplineşte un set performant  de feronerie pentru uşi, ferestre şi suprafeţe vitrate, ca să te bucuri pe deplin de protecţie şi siguranţă la tine acasă:

Întăreşte punctele slabe ale casei

Ai nevoie de protecţia locuinţei în orice moment, aşa că trebuie să asiguri un plus de siguranţă în punctele slabe ale casei, pe unde infractorii pot pătrunde cel mai uşor:  ferestrele şi uşile de terasă.

Pentru ferestrele de la mansardă şi cele de tip fronton alege protecţie antiefracţie standard cu bolţuri de închidere (tip ciupercă) cu 8 laturi şi plăcuţe de oţel de închidere de siguranţă.

Când vine vorba despre ferestre şi pentru uşi de balcon de la etajele superioare este nevoie de protecţie antiefracţie clasa RC1, care include bolţuri de închidere (tip ciupercă) cu 8 laturi, plăcuţele de închidere din oţel tip antiefracţie şi mâner blocabil care împiedică forţarea ferestrelor.

Mare atenţie la ferestrele de la parter, demisol şi pivniţă, precum şi la uşile de balcoane şi terase. Acestea necesită echiparea cu accesorii antiefracţie din clasa de rezistenţă RC2: sistem de feronerie amplasat pe toate laturile,  bolţuri de închidere cu 8 muchii şi plăcuţe de oţel tip antiefracţie pe toc, combinate cu un mânere blocabile performante.

Trebuie tratată foarte serios orice dotare de feronerie, pentru că prezenţa mai multor  piese de siguranţă din oţel dur blochează cerceveaua în toc şi îngreunează pătrunderea prin efracţie. Gradul ridicat de siguranţă al ferestrelor este completat si de echiparea cu mânere cu cheiţă şi pachete de geam din sticlă laminată, care este rezistentă la lovituri şi spargere.

Alege termopane cu geam laminat, pentru că au 2 rânduri de sticlă lipite între ele, iar folia de plastic care le uneşte păstrează fereastra intactă, evitând astfel împrăştierea cioburilor

Oferă cele mai noi tehnologii şi inovaţii pentru protecţia şi siguranţa locuinţei

Cel mai important aspect la feronerie este nivelul tehnologic al pieselor şi echipamentelor care o compun. De aceea se recomandă să alegi cele mai noi tehnologii şi inovaţii în materie de tocuri, mânere, mecanisme, prinderi şi alte elemente de feronerie, pe care ţi le prezentăm în continuare:

Mânere cu mecanism de blocare 

Montează la ferestre mânere cu mecanisme de blocare ce împiedică infractorii să forţeze încuietoarea şi să deschidă cerceveaua.

În plus poţi să foloseşti mânere cu cheie, ce pot bloca deschiderea ferestrei atât în poziţie batantă, cât şi în poziţia închis, ca să previi deschiderea accidentală, mai ales când copiii sunt acasă şi nu-i poţi supraveghea tot timpul.

Feronerie ascunsă

Protecţia trebuie asigurată şi în interior, de aceea este indicat să utilizezi ferestre cu balamale ascunse, care au un grad sporit de siguranţă şi pot fi proiectate pe dimensiuni mai mari, ca să te bucuri din belşug de lumină naturală.

Nu este necesară curăţarea în exterior, iar feroneria este protejată de uzură, astfel că te  bucuri pentru mai mult timp de ferestre performante.

Deschidere perimetrală

Poţi să creşti nivelul de protecţie al casei tale prin utilizarea de ferestre cu deschidere perimetrală, prevăzute cu feronerie care se deschide de jur-împrejurul canatului şi se depărtează puţin de ramă, la o distanţă de 6 mm.

Avantajele oferite de gama de feronerie cu deschidere perimetrală sunt: prevenirea formării mucegaiului, realizarea unei economii importante de energie, protecţia antiefracţie, blocarea intrării insectelor şi dăunătorilor, aerisirea inteligentă a casei şi protejarea animalelor de companie, pentru că nu mai există riscul ca ele să iasă pe fereastră, aşa cum se întâmplă la ferestrele deschise în poziţie oscilobatantă.

Alege elemente de feronerie pentru protecţie şi siguranţă în locuinţa ta. Optează pentru sisteme de închidere şi control certificate de instituţii prestigioase specializate în tehnica ferestrelor.

Asigură-te că beneficiezi de o bună protecţie antiefracţie şi de o calitate înaltă a accesoriilor utilizate, ca să te bucuri de un design atractiv al uşilor şi ferestrelor, cu manevrabilitate facilă şi sistem flexibil, care să excludă manevrarea incorectă. Astfel vei fi sigur că ai ales cele mai bune soluţii constructive pentru casa ta de vis.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus