Skip to main content

COMUNICAT. Prima ediţie a festivalului de muzică şi artă stradală, st.ART, va avea loc pe 21 – 22 mai

 
COMUNICAT. Prima ediţie a festivalului de muzică şi artă stradală, st.ART, va avea loc pe 21 – 22 mai

COMUNICAT. st.ART, festivalul de muzică şi artă stradală care aduce oamenii împreună, va avea loc în zona Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi artere ale Bucureştiului, mai exact vecinătăţile Muzeului Naţional de Istorie a României.

Publicitate

În perioada 21-22 mai 2022, străzile Ilfov şi Inginer Guglielmo Marconi din Capitală vor fi închise circulaţiei şi transformate în ring de dans.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

st.ART este o celebrare a bucureştenilor şi a spiritului creativ. Printre artiştii care vor urca pe scena st.ART întâlnim artişti locali precum ROA, Bogdan Simion, Gramofone, Dobrican, K-LU, KOV, Du Mad, Bross.

Aceştia sunt împărţiţi pe parcursul celor două zile de festival: sâmbătă vom asculta muzica celor de la ROA, Du Mad, Kov, iar duminică pe Bogdan Simion, Gramofone, Klu şi Dobrikan.

Întregul line-up va fi completat cu artişti surpriză.

Pe lângă muzică, st.ART constituie o scenă pentru artă, în toate formele ei. Artişti din scena locală vor reinterpreta spaţiul public şi ne vor face să (re)descoperim oraşul aşa cum nu l-am mai văzut până acum.

Pentru această ediţie, Obie Platon, unul dintre cei mai activi artişti vizuali şi stradali din România, Europa şi China, a pregătit un art perfomance, o instalaţie la care va lucra în cele două zile ale festivalului, iar participanţii vor putea vedea rezultatul la finalul evenimentului.

De asemenea, studenţii de la UNArte, sub îndrumarea lui Ionuţ Anghel, Lector Universitar Doctor, vor propune, cu ajutorul unor instalaţii inedite, propriile lor viziuni artistice asupra oraşului.

“După o perioadă în care am învăţat valoarea prezenţei umane, ne dorim să aducem oamenii împreună în cadrul acestei petreceri, punându-le la dispoziţie o scenă, pe care să danseze, să se bucure, să se manifeste creativ, să se lase văzuţi şi admiraţi.

Pentru că st.ART e despre oameni, ei sunt arta oraşului,” a declarat Cristina Grigore, co-fondator st.ART.

În ceea ce priveşte opţiunile culinare, zona de street food va oferi variante pentru toate gusturile participanţilor la eveniment. Printre cei prezenţi vor fi: Creperie, VanFruct, Arrosticini, Burger Van, Delicii pe Roţi.

Abonamentele EARLY BIRD pentru ambele zile ale festivalului au fost puse în vânzare începând de azi şi pot fi cumpărate online în perioada 27 aprilie - 4 mai 2022 la preţul de 50 de lei, accesând acest link.

Începând cu 5 mai 2022, preţul unui abonament va fi de 75 de lei pentru ambele zile. De asemenea, preţul unui bilet pe o singură zi va fi de 50 de lei. Copiii până în 7 ani beneficiază de gratuitate. Accesul minorilor va fi interzis după ora 19:00.

Urmăriţi-ne pe:
Website: www.readytostart.art 

Instagram: www.instagram.com/start.fest/

Facebook: www.facebook.com/StART-Fest-110892131586313

St.Art este un festival apărut la intersecţia preocupărilor comune ale comunităţilor dezvoltate în timp de The Brunch Affair şi Check Vintage & More.

Despre The Brunch Affair

Conceptul The Brunch Affair reprezintă un brand exclusivist de petreceri, care reuşeşte să îmbine cu success cele patru elemente cheie pentru un eveniment de neuitat: socializare, dans, food & drinking.

În cei şapte ani de activitate şi peste 150 de evenimente, comunitatea de bruncheri a ajuns la un număr de 25.000. Câteva dintre evenimentele remarcabile sunt The Brunch Affair for DIOR şi The Brunch Affair @ PARIS.

Despre Check Vintage & More

Check vintage & more este un spatiu creativ cu produse vestimentare cu adevărat vintage situat în centrul Bucureştiului, vis a vis de Muzeul de istorie, zona Calea Victoriei, într-o cladire istorică.

Acest concept oferă o experienţă completă - shopping, consilerere styling, studio foto, bar, events & soon restaurant.

Check Vintage & More are o comunitate de aproximativ 15.000 de iubitorii de vintage, la care se adaugă sutele de persoane care au participat la evenimentele organizate în acest spatiu.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus