Skip to main content

COMUNICAT. Doctor Strange, o nouă incursiune cinematografică în infinitele realităţi ale Multiversului

 
COMUNICAT. Doctor Strange, o nouă incursiune cinematografică în infinitele realităţi ale Multiversului

COMUNICAT. Noul film „Doctor Strange in the Multiverse of Madness / Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” produs de  Marvel Studios demarează în forţă, limitele Multiversului fiind împinse acum mai mult ca oricând.

Publicitate

Fanii vor porni într-o călătorie multidimensionala cu Doctor Strange, care, cu ajutorul aliaţilor mistici, atât cei vechi, cât şi unii noi, va străbate realităţile alternative, periculoase şi captivante ale Multiversului pentru a se confrunta cu un nou adversar necunoscut.

Noua producţie din seria Doctor Strange îi are în distribuţie pe Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor Elizabeth Olsen, Benedict Wong , Xochitl Gomez, Sheila Atim, Adam Hugil, Michael Stühlbarg  şi Rachel McAdams.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Filmul este regizat de Sam Raimi, iar Kevin Feige este producător. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Eric Hauserman Carroll, Scott Derrickson şi Jamie Christopher sunt producători executivi, iar Mitch Bell şi Richie Palmer sunt coproducători.

Scenariul noului film este semnat de Michael Waldron, cunoscut ca scenarist principal şi producător executiv al seriei „Loki” realizată de Marvel Studios pentru Disney+.

VIDEO 1. Trailer Doctor Strange:

Bine aţi (re)venit în Multivers!

În iulie 1963, Doctor Strange şi-a făcut prima apariţie publică odată cu volumul Marvel Comic „Strange Tales”, numărul 110, purtând semnătura artistului Steve Ditko şi a scriitorului Stan Lee.

A durat 53 de ani până când cel supranumit Maestrul Artelor Mistice să ajungă supererou în Universul Cinematografic Marvel (MCU), debutul lui pe marele ecran având loc în filmul din 2016 intitulat „Doctor Strange”.

Ca o notă picantă a noii producţii, Raimi nu se află la primul film cu supereroi. A regizat şi produs „Darkman” în 1990 şi trilogia originală „Spider-Man”. Aşadar, ce îl aduce acum înapoi genul de filme cu supereroi aproape 15 ani mai târziu?

„Când Kevin Feige a anunţat că vrea să introducă elemente de groază în «Doctor Strange», mi s-a părut super interesant”, explică Raimi.

„Groaza şi suspansul au fost întotdeauna aspecte distractive pentru mine. Unul dintre motivele pentru care sunt interesat de Doctor Strange ca personaj este faptul că e un magician.

În tinereţe şi eu am fost magician la petrecerile de copii şi la nunţi. Mi-a plăcut dintotdeauna să creez iluzii, astfel că, pentru mine, un supererou care este iluzionist şi magician prezintă un interes deosebit”, explică Raimi.

VIDEO 2. Trailer Doctor Strange:

Coproducătorul Richie Palmer dezvăluie ce îl aşteaptă pe Doctor Strange acum că a ajuns în mâinile lui Sam Raimi:

„Dintotdeauna am vrut să facem cel mai înfricoşător şi mai palpitant film al Studiourilor Marvel. Ne-am dorit chiar să ne îndeplinim această dorinţă, iar Sam Raimi este, cu siguranţă, stăpânul macabrului.

El este cel mai potrivit pentru asta. Pur şi simplu nu aveam idee cât de nebunesc va deveni totul în noul film!”

Oferind un indiciu despre ceea ce urmează, Raimi spune:

„Primul film cu Doctor Strange a deschis cu adevărat minţile oamenilor, iar în acest nou film vom merge chiar mai departe, într-o călătorie prin diferite realităţi din Multivers.”

Multiversul despre care vorbeşte Raimi este practic un infinit de universuri paralele, fiecare univers găzduind tot ceea ce există deja, dar într-o realitate diferită. Imaginaţi-vă multe versiuni diferite ale voastre trăind în versiuni diferite ale realităţii pe care o cunoaşteţi, ducând vieţi diferite cu rezultate şi efecte diferite. Cam aşa este infatisat Multiversul.

Acum, odată cu apariţia lui America Chavez, care are puterea de a trece în universuri diferite, posibilităţile au crescut exponential oferindu-le producătorilor un paşaport pentru a explora Multiversul într-un mod complet nou. Iar cu această putere vin tot felul de noi oportunităţi.

„În anterioarele filme marca Marvel am sugerat ideea de Multivers, ideea că în Multivers există orice versiune posibilă a lumii noastre”, spune producătorul executiv Eric Hauserman Carroll.

„În acest nou film Stephen Strange ne deschide larg Multiversul.”

VIDEO 3. Trailer Doctor Strange

Doctor Strange versus Doctor Strange

Benedict Cumberbatch revine ca Doctor Strange, a cărui nouă aventură în Multivers îl poartă într-o călătorie de autocunoaştere.

După cum explică Cumberbatch, „Strange vede, prin experienţa sa în Multivers şi prin diferitele versiuni ale lui în Multivers, cât de multe tipare de comportament poartă cu sine.

E ca un fel de amprentă, o identificare a cine este doctorul Stephen Strange în fiecare univers şi care sunt pericolele acelui personaj. Va fi el eroul duşmanului său sau duşmanul eroului său?

Cine este Doctor Strange în Multivers? El se confruntă literalmente cu diferite versiuni ale sale pentru a-şi da seama cine este de fapt.”

Elizabeth Olsen o interpretează pe Wanda din 2014, când şi-a făcut prima apariţie în „Captain America: The Winter Soldier”. Pentru Olsen, şansa de a regăsi personajul şi de a-l explora mai profund a fost o „oportunitate incredibilă”.

„Cred că motivul pentru care mi-a plăcut foarte mult Wanda de la început este faptul că ea e foarte fermă în convingerile ei. Pur şi simplu nu se aliniază cu ceilalţi, ci are propriile idei şi recunoaşte când face greşeli”, spune Olsen.

America Chavez este intepretată de Xochitl Gomez, în vârstă de numai 16 ani.

„Mi-a plăcut cum au plasat-o pe America în film, mai ales că ea are această abilitate uimitoare de a călători pe Multivers”, spune Gomez, comentând despre apariţia ei în distribuţie: „Nimic nu e forţat. Pur şi simplu s-au aranjat lucrurile.”

Benedict Wong este încântat să-l readucă pe marele ecran pe Sorcerer Supreme.

„Nu aveam idee ce urma să i se întâmple lui Wong”, spune actorul. „A început ca bibliotecar, citind tot felul de cărţi despre artele mistice. Şi acum că a devenit Vrăjitorul Suprem, există un nivel atât de mare de responsabilitate în ceea ce priveşte modul în care îşi pregăteşte discipolii.”

Rachel McAdams o joacă din nou pe Christine, fosta pasiune a Doctorului Strange.

„Este un cadou să te întorci la acelaşi personaj, mai ales când nu te aştepţi”, spune McAdams. „Este ca o reuniune cu un vechi prieten.”

SINOPSIS:

În „Doctor Strange in the Multiverse of Madness / Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”, doctorul Stephen Strange foloseşte o vrajă interzisă care deschide poarta către Multivers şi inclusiv către o versiune alternativă a lui însuşi, iar ameninţarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar şi pentru puterile combinate ale lui Strange, Wong şi Wanda Maximoff.

În regia lui Sam Raimi, cu Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor în distribuţie, noul film din seria Dr. Strange este cu siguranţă lansarea primăverii.

Distribuit de Forum Film România, „Doctor Strange in the Multiverse of Madness / Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”va aveaîn Româania  avanpremiera pe data de 5 mai şi premiera pe 6 mai 2022 în formatele 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX şi Dolby Atmos. 2

GALERIE FOTO

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel şi LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century si Searchlight Pictures.

În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani.

În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi producţii distribuite de Forum Film România, accesaţi:

https://www.cineforum.ro

https://www.facebook.com/CineForum.ro/

https://www.instagram.com/cineforumromania/

https://www.youtube.com/user/CineforumRomania

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus