Skip to main content

COMUNICAT. Apeleaza la o firma de curatenie in Bucuresti pentru o igienizare eficienta a birourilor

 
COMUNICAT. Apeleaza la o firma de curatenie in Bucuresti pentru o igienizare eficienta a birourilor

Birourile reprezinta spatii intens circulate care necesita o atentie deosebita in ceea ce priveste curatenia. De aceea, este indicat sa apelezi la servicii profesionale de curatenie atunci cand vrei sa se faca o igienizare eficienta.

Publicitate

Ofera-le angajatilor tai un mediu de lucru sanatos

Nimic nu este mai presus de sanatatea angajatilor. O afacere nu poate performa daca oamenii care o alcatuiesc nu au o stare de sanatate optima. In cazul in care nu te-ai gandit la acest aspect, ar trebui sa stii ca aglomerarile de oameni si spatiile intens circulate sunt surse sigure de raspandire a virusurilor si a patogenilor. De aceea, trebuie sa investesti in servicii profesionale. Alege o firma curatenie Bucuresti cu experienta in domeniu, care ofera servicii de calitate.

Cleanas.ro este o firma cu renume pe piata serviciilor de curatenie. Profesionistii dedicati te vor ajuta si iti vor face o oferta personalizata. Acestia se deplaseaza la sediul firmei si realizeaza curatenia in functie de disponibilitatea ta si a angajatilor. Poti profita de perioada concediilor, in care biroul este mai putin populat.

De ce sa apelezi la servicii profesionale de curatenie?

O firma de curatenie din Bucuresti ofera servicii de curatenie superioare, atat din punctul de vedere al eficientei, cat si al raportului calitate-pret. Curatenia intr-un birou trebuie realizata temeinic, nu superficial. Pentru asta este nevoie ca persoanele care se ocupa sa aiba o experienta indelungata in domeniu. In plus, in orice firma de birouri se recomanda o igienizare profesionala cel putin o data pe an.

Tot mai multe afaceri mici si mari incep sa investeasca in servicii profesionale de curatenie, deoarece inteleg ca locul unde oamenii petrec mare parte din zi trebuie sa fie unul curat si igienic. Curatenia intr-un asemenea spatiu se realizeaza cu ajutorul unor produse speciale si a unor echipamente la fel. Angajatii nu dispun de resursele necesare pentru a mentine curatenia la un nivel optim. Salile de meeting, holurile, spatiile greu accesibile, mochetele, toate acestea sunt spatii si obiecte dificil de curatat.

Avantajele curateniei profesionale

O firma de curatenie din Bucuresti se va adapta la programul si cerintele firmei tale. Chiar daca o parte a curateniei va trebui sa le revina angajatilor care sunt prezenti zilnic la birou, specialistii pot veni o data sau de doua ori pe saptamana pentru a realiza o curatenie temeinica.

Studiile au dovedit faptul ca lucrul intr-un spatiu placut, ordonat si curat poate influenta in mod pozitiv starea de spirit, dar si productivitatea. Astfel, le oferi angajatilor posibilitatea de a lucra intr-o atmosfera placuta.

Daca la sediul firmei tale au loc intalniri cu clienti sau colaboratori, este esential sa faci o impresie buna, primidu-i intr-un spatiu curat si ordonat. O firma de curatenie din Bucuresti precum Cleanas va lasa in urma un sediu impecabil. Salile de meeting in mod special vor fi curatate cu mare atentie.

Dezordinea atrage dupa sine si probleme precum cresterea riscului de transmitere a agentilor patogeni de la un angajat la altul. Multe bacterii pot rezista pe suprafete mai mult de 24 de ore, motiv pentru care este deosebit de important sa asiguri curatenia impecabila in spatiile de lucru.

Apeleaza la o singura firma curatenie Bucuresti pentru servicii integrate care includ curatenia birourilor, a mochetelor, spalarea geamurilor etc. In plus, mare parte din firme asigura inclusiv servicii de igienizare, proces deosebit de important.

Autor: iAgency

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus