Skip to main content

COMUNICAT. Francis On My Mind lanseaza single-ul „Circle of Love" (VIDEO)

 
Francis On My Mind - Circle of Love
Francis On My Mind - Circle of Love

COMUNICAT. Francis On My Mind a devenit preferata Europei. Tanara artista se bucura de succes in toate tarile continentului nostru cu single-ul "Circle of Love", melodie aleasa "focus track" si promovata pe numeroase platforme de streaming, emisiuni radio si TV din peste 40 de tari. 

Publicitate

„Iubirea ia multe forme şi forme. Această emoţie emană şi transcede orice, te loveşte treptat, aduce linistea, creează furtuni Să explorăm împreună "Circle of Love", declara Francis On My Mind. 

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Mixata de catre Martin Eden (Bjork, Tom Greennan) şi masterizata de Hans Philipp Graf (Sophie and The Giants), piesa vorbeşte despre numeroasele forme ale iubirii, despre momentul in care, câteodată, te simţi învins, ameninţat sau neputincios. Dar, indiferent de toate, dragostea este şi va fi mereu frenetică, ne va ţine mereu în viaţă şi ne va face sa ne dorim mai mult.

VIDEO. Francis On My Mind - Circle of Love (Official Music Video)

Muzica lui Francis On My Mind îşi propune să fuzioneze ritmurile pop cu influenţele anilor '80, alaturi de vibraţii electro.

După ce a câştigat numeroase spectacole de talente locale, tânăra de 17 ani a făcut primii paşi în centrul atenţiei în 2019, când a lansat primul său single, On My Mind, care descrie ceaţa perfectă a dragostei adolescente, cu lucrurile care se încheie şi speranţa pentru noi începuturi.

Cel de-al doilea single al său, Never Be The Same, scoate în evidenţă sintetizatoare, tobe melodice şi voci fragile, dar puternice, ajungând ca o gură de aer proaspăt pe scena muzicală actuală. Ea a lansat cel de-al treilea single, Summer, pe 21 august 2020 - melancolic, up-tempo, acesta este o poveste despre veri care poartă o atmosferă retro.

La doar 17 ani, Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordeaza acest gen în Romania. Cu amestecul sau de romantism cu muzica electro-pop, Francis On My Mind este, cu siguranta, un nume ce va atrage atentia celor pasionati de muzica izvorata din suflet, mai ales datorita faptului ca tanara artista compune muzica si studiaza pianul.

Primele sale piese, “On My Mind”, “Never Be The Same”, "Summer" au fost ascultate pe platformele de streaming din tari precum Polonia, Germania, Suedia, Danemarca, Norvegia si SUA, intrand in unele dintre cele mai mari playlisturi ale genului muzical.


STREAM


Despre Universal Music Romania

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casa de discuri din lume. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale inovatoare.

Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata acum 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gigi Gigi
    În intervalul orar 20.21-00.02, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 10,6 puncte de rating și 38,4% cotă de piață, în timp ce pe locul secund se clasa PRO TV cu 4,4 puncte de rating și 15,9% cotă de piață.

    La orașe, emisiunea de la Antena 1 a condus cu 9,7 puncte de rating și 26,7 % cotă de piață, fiind urmată de Kanal D cu 4,7 puncte de rating și 12,8 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 9,1 puncte de rating și 24.9% cotă de piață, Kanal D ocupând locul al doilea cu 5,3 puncte de rating și 14,6% cotă de piață.


    Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time (19.00-23.00), pe toate categoriile de public. Şi la nivelul întregii zile, Antena 1 a condus clasamentul audienţelor, atât la nivelul publicului comercial, la nivel urban, cât și la nivelul întregii țări.

Trimite un comentariu

sus