Skip to main content

COMUNICAT. Investeşte în franciza unei şcoli de programare pentru copii şi devino antreprenor

 
COMUNICAT. Investeşte în franciza unei şcoli de programare pentru copii şi devino antreprenor

COMUNICAT. Educaţia şi formarea profesională a copiilor sunt o preocupare majoră pentru toţi părinţii, motiv pentru care investiţia într-o franciză educaţională poate reprezenta o idee de business avantajoasă şi profitabilă.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Devenind antreprenor într-o franciză educatională, ai oportunitatea să oferi copiilor din oraşul tău un mediu de învăţare inovativ şi multiple posibilităţi de dezvoltare.

Prin intermediul unei francize poţi avea acces la o soluţie de business completă, care include sistemele moderne pentru desfăşurarea operaţională şi financiară a afacerii, know-how-ul de marketing, vânzări şi customer care.

Astfel, te poţi bucura de notorietatea unui brand deja construit şi cunoscut, dar şi de suportul acestuia. În acest articol poţi descoperi câteva motive pentru care investiţia într-o şcoală de programare pentru copii şi adolescenţi reprezintă o oportunitate favorabilă dacă vrei să devii antreprenor.

Motivele pentru care să investeşti într-o franciză educaţională

O franciză educaţională se concentrează pe furnizarea unei experienţe personalizate pentru elevi, asigurându-le abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru a face faţă cerinţelor pieţei IT din ziua de astăzi. Datorită acestui fapt, investiţia într-o franciză educationala poate fi extrem de avantajoasă din mai multe puncte de vedere.

1. Este o investiţie satisfăcătoare

O franciză de programare este un domeniu de activitate diferit. Îţi oferă posibilitatea să te implici în dezvoltarea comunităţii tale şi să încurajezi evoluţia acesteia. O astfel de investiţia îşi oferă posibilitatea să schimbi viaţa copiilor din oraşul tău, oferindu-le posibilitatea să participe la cursuri de programare software, robotică şi gândire algoritmică, la cele mai înalte standarde.

De asemenea, investiţia într-o franciză educatională îţi oferă oportunitatea să devii antreprenor şi să ai acces la o programă de e-learning complexă care îmbină bucuria descoperirii şi rigoarea tehnicii. Astfel, faci parte dintr-un mediu inovativ şi competitiv în domeniul educaţiei şi le oferi copiilor şansa de a-şi lărgi orizonturile.

2. Domeniul IT este la mare căutare în secolul 21

Domeniul IT a devenit la mare căutare în secolul 21, iar deschiderea unei francize educaţionale poate fi un mod excelent prin care poţi profita de această tendinţă.

Majoritatea instituţiilor publice şi private se află în proces de transformare digitală. Mai mult, cele mai multe ţări au implementat procese economice, tranzacţii, interacţiuni şi activităţi care se bazează oe tehnologii digitale.

Dezvoltarea aplicaţiilor mobile, a site-urilor web, inteligenţa artificială şi învăţarea automată, securitatea cibernetică, analiza datelor etc. sunt competenţe de interes în mai multe domenii de activitate.

Pe lângă faptul că sunt la mare căutare, acestea sunt şi foarte bine plătite. Prin urmare, este lesne de înţeles de ce învăţarea programării reprezintă o idee bună pentru următoarele generaţii.

3. Este un business care presupune o investiţie iniţială scăzută în comparaţie cu alte afaceri sau francize

Investiţia în franciza unei şcoli de programare pentru copii este relativ accesibilă şi profitabilă pe termen lung. Pentru a intra în franciză, este necesar să plăteşti o taxă de 10.000 de Euro, iar pentru a deschide centrul ai nevoie de 25.000 de Euro.

Această sumă de bani este considerabilă, însă poţi obţine profit din al doilea an de funcţionare.

Spre deosebire de înfiinţarea şi deschiderea unui restaurant, de exemplu, investiţia într-o franciză educaţională costă de două ori mai puţin.

Pe lângă acestea, oferta de cursuri este variată şi adaptată mai multor categorii de vârste, de la 8 la 18 ani, iar costul pe lună al unui curs este cuprins între 340  şi 499.

Aşadar, putem spune că investiţia într-o franciză educaţională este un pas înţelept pentru orice antreprenor. Află mai multe informaţii despre acest business şi deschide o şcoală de Computer Science în oraşul tău!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus