Skip to main content

COMUNICAT. Care este cel mai bun furnizor de mobilă pentru baie

 
COMUNICAT. Care este cel mai bun furnizor de mobilă pentru baie

COMUNICAT. Atunci când îţi amenajezi sau îţi renovezi baia, este firesc să îţi doreşti o mobilă de calitate, achiziţionată de la un furnizor serios. Cum oferta este foarte variată, iar pe piaţă există un număr mare de furnizori, alegerea poate fi dificilă.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Dacă citeşti acest articol probabil că eşti în căutarea unui furnizor de încredere, iar în cele ce urmează îţi vom oferi o soluţie argumentată.

Precizăm din capul locului că răspunsul este Neakaisa.ro, unde poţi găsi o gamă completă de produse pentru baie şi nu numai.

Experienţă îndelungată pe piaţă

Neakaisa.ro a fost lansat în urmă cu mai bine de 7 ani, având la bază un concept de design interior conform căruia fiecare element trebuie să fie funcţional şi să arate impecabil.

Aşadar, calitatea a fost unul dintre criteriile pe care s-a pus accent încă de la început şi care caracterizează şi în prezent toate produsele pe care le poţi găsi în magazin.

În cei peste 7 ani de activitate, oferta magazinului s-a diversificat, ajungând în prezent la peste 12.000 de produse.

Cea mai importantă secţiune, alocată produselor pentru baie

În oferta magazinului online poţi găsi o serie de produse pentru amenajarea întregii locuinţe, însă cea mai importantă secţiune este alocată produselor pentru baie.

Practic, de aici poţi comanda orice ai nevoie pentru amenajarea unei băi, de la obiecte şi instalaţii sanitare la căzi, cabine de duş, mobilier pentru baie şi numeroase alte accesorii.

Acestea poartă marca unor producători renumiţi, din ţară şi din străinătate, iar oferta este una variată, astfel încât să includă produse adecvate pentru orice stil de amenajare. Prin urmare, fie că vrei să comanzi un lavoar rezistent şi cu design modern sau doar un sistem simplu de duş, aici vei găsi tot ce ai nevoie.

Câteva repere în cifre

În cei peste 7 ani de activitate, magazinul online a procesat peste 37.000 de comenzi primite de la peste 28.000 de clienţi.

Asta înseamnă că unii dintre clienţi au plasat mai multe comenzi în această perioadă, şi în mod cert nu ar fi făcut asta dacă ar fi avut o experienţă neplăcută cu reprezentanţii magazinului.

Astfel, ca urmare a comenzilor primite, au fost livrate peste 200.000 de produse. De asemenea, pe parcursul anului 2020, mai mulţi clienţi au beneficiat de discounturi la produsele achiziţionate, în valoare de peste un milion de lei.

Retur la 120 de zile

Toţi clienţii magazinului, indiferent că este vorba de persoane fizice sau juridice, beneficiază de acest serviciu special, în cazul achiziţionării de obiecte sanitare, căzi de baie, cabine şi sisteme de duş, baterii de baie şi bucătărie şi rezervoare de WC.

În baza acestui serviciu, clienţii pot returna produsele comandate într-un interval de 120 de zile, bineînţeles, cu condiţia ca acestea să fie în aceeaşi stare în care le-au primit.

În 2020, prin intermediul acestui serviciu, magazinul a înlocuit 400 de produse achiziţionate, cu produse care să se potrivească mai bine nevoilor clienţilor.

Alte beneficii

Clienţii magazinului online pot beneficia şi de discounturi valorice în funcţie de valoarea comenzii, care pornesc de la 3% pentru o comandă de cel puţin 3.000 de lei şi pot ajunge la 12% pentru o comandă de cel puţin 25.000 de lei.

Discounturile se aplică la comenzile de cel puţin trei produse din anumite categorii incluse în acest program.

Totodată, produsele pot fi achiziţionate cu plata în rate fără dobândă, în funcţie de banca emitentă a cardului, clienţii putând opta pentru 6, 8 sau 12 rate.

Acestea sunt motivele principale pentru care Neakaisa.ro poate fi considerat cel mai bun furnizor de mobilier şi accesorii pentru baie, iar tot ce îţi mai rămâne de făcut este să faci o vizită pe site pentru a căuta produsele de care ai nevoie.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus