Skip to main content

COMUNICAT. Cele mai aşteptate jocuri ale toamnei, Counter-Strike 2 şi EA Sports FC 24, prezentate la Gaming Marathon

 
COMUNICAT. Cele mai aşteptate jocuri ale toamnei, Counter-Strike 2 şi EA Sports FC 24, prezentate la Gaming Marathon

COMUNICAT. Pe 16 septembrie, la Gaming Marathon, unii din cei mai cunoscuţi streameri din România vor petrece alături de comunităţile lor multe ore pline de gaming şi momente educative, pentru că oricare dintre jocurile din maraton poate fi, pe lângă un mod de petrecere a timpului liber, şi un instrument de învăţare alternativă. Gaming Marathon se desfăşoară pe https://gaming-marathon.ro/, începând cu ora 10:00.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit

Unii din cei mai populari creatori de conţinut de gaming din România vor participa la Gaming Marathon connected by Vodafone. Lectură, Bercea, Tudor Buţan şi Ovvy vor prezenta cele mai aşteptate jocuri ale toamnei, Counter-Strike 2 şi EA Sports FC 24.

Specialişti din industria locală dezvoltatoare de jocuri video vor vorbi cu streamerii invitaţi şi publicurile lor despre oportunităţile pe care le oferă acest sector şi cum tinerii pasionaţi de jocuri video pot transforma această pasiune într-o carieră.

Cei interesaţi să urmeze o carieră de programator sau artist, printre multe alte specializări, vor afla cum se pot pregăti încă din liceu pentru a ajunge să dezvolte jocuri video, fie pe cont propriu, fie în cadrul unui studio de gaming. Bobospider şi Antonia Nuckle vor vorbi cu Gabriei Stancu şi Bogdan Trau de la studioul românesc Amber despre oportunităţile din industrie.

În plus, reprezentanţii BISM (International Business School of Management) şi specialişti din industria dezvoltatoare de jocuri vor oferi detalii tinerilor despre ce programe de facultate ar trebui să urmeze pentru a se putea angaja în industria de gaming.

“Lunile ce urmează sunt pline de evenimente dedicate împătimiţilor de jocuri video. Dincolo de Bucharest Gaming Week, în doar două luni o să avem parte de Dev.Play, evenimentul industriei dezvoltatoare de jocuri, Romanian Game Awards care premiază cele mai bune jocuri româneşti şi Gaming Video Awards, gala care recunoaşte cei mai buni creatori de conţinut din România.

Acest Gaming Marathon este cel mai mare eveniment online de gaming al toamnei şi va aduna, într-o singură zi, sute de mii de tineri. Ne folosim de puterea de a strânge atât de mulţi oameni pentru a transmite câteva mesaje cheie care să ajute la evoluţia tinerilor de astăzi către adulţii responsabili de mâine.

Acum, la început de an şcolar şi universitar, vorbim despre importanţa educaţiei. Chiar şi a celei financiare. Într-un mod pe care suntem convinşi că publicul nostru îl va îmbrăţisa.”, a precizat Tudor Dăescu, co-organizator Gaming Marathon.

George si iSilent realizează în Minecraft, probabil pentru prima oară în România, o bancă pe placul celor tineri. Aici gamerii au parte de educaţia financiară atât de necesară dezvoltării fiecăruia dintre noi. Aceasta lipseşte atât în viaţa reală, cât şi în jocuri, dar e o parte determinantă pentru succes în ambele. iSilent va oferi tips & tricks gamerilor despre cum să-şi gestioneze cât mai bine banii şi resursele în jocuri.

Streamerii din Good Gaming League, Mădălin, ZaSami, Tedereu, Jaxi, Alexa, Gannicus, Reddysh şi Antonia Nuckle îşi vor aduce aminte de cele mai frumoase momente din primele zile de şcoală. Vor povesti împreună cu gamerii care sunt acele momente care îi fac să vină cu bucurie la şcoală: colegii de clasă, o materie preferată sau orele de sport.

Rivalitatea istorică dintre streamerii Lectură şi Bercea continuă şi la acest maraton, cu un duel în premieră în noul joc Counter-Strike 2. Cei doi îşi vor forma echipele cu membrii ai comunităţilor lor. Tudor Buţan şi Tedereu vor primi vizita unui personaj neaşpetat, un sconcs dornic să înveţe să se joace cât mai bine.

Participanţii la Gaming Marathon îi vor da sfaturi pentru ca acesta să devină cât mai bun la FIFA şi PUBG Mobile. În plus, Alexa invită gamerii într-un super turneu de CS:GO 1 v 1, al cărui câstigător va pleca acasă cu un super monitor de la AGON by AOC.

Mai multe detalii despre Gaming Marathon, line-up-ul complet şi programul jocurilor se găsesc pe https://gaming-marathon.ro/.
Gaming Marathon este connected by Vodafone şi upgraded by George, susţinut de Rockstar Energy Drink, Samsung, AGON BY AOC, Old Spice, Inmedio, Meteoritzi, Amber, Kiss FM şi GSP.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus