Skip to main content

COMUNICAT. Românca Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare de CS:GO din lume, la Gaming Marathon pe 19 iunie

 
COMUNICAT. Românca Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare de CS:GO din lume, la Gaming Marathon pe 19 iunie

COMUNICAT. Jucătoarea româncă de Counter-Strike:Global Offensive, Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare din lume în acest moment, participă în premieră la Gaming Marathon, pe 19 iunie.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ana a obţinut săptămâna trecută titlul de MVP (Most Valuable Player) şi, alături de echipa sa Nigma Galaxy Female, a câştigat prima ediţie a ESL Impact League Season 1, competiţie ce a avut loc în Dallas, cu premii de 123.000 de dolari. În timpul stream-ului ei din cadrul maratonului, Ana va povesti despre experienţa din Statele Unite şi cât de important este acest trofeu pentru cariera ei de jucătoare profesionistă de esports.

“Trofeul câştigat în Statele Unite nu este important doar pentru mine, ci şi pentru fetele pasionate de esports care doresc să urmeze o carieră în acest domeniu.

Sper ca povestea mea să le încurajeze să aleagă această cale şi mai mult decât atât, să arătăm publicului din România, dar şi autorităţilor, că avem jucători români valoroşi, care doresc să facă performanţă în esports şi în România, nu doar peste hotare”, a declarat Ana Dumbravă.

În cadrul editiei de vară a Gaming Marathon, copiii şi părinţii lor concurează să fie cei mai buni gameri. Gaming Marathon este prezentat de Vodafone şi George şi are loc duminică, 19 iunie, începând cu ora 10:00, pe www.gaming-marathon.ro.

“Ne dorim să convingem părinţii să se joace videogames cu ai lor copii aşa cum jucam şi noi, când eram mici, rummy sau scrabble. Astfel, nu doar că se crează o legătură mult mai stânsă între ei, dar părintele poate şi controla într-un mod neintruziv ce, cât şi cu cine se joacă copilul său”, spune Tudor Dăescu, co-organizator Gaming Marathon.

Streamerii din Good Gaming League, liga care face gaming de bine, se vor întâlni online pentru a purta discuţii legate despre cum jocurile video pot lega prietenii între copii şi părintii lor. Antonia, Gannicus, IceManLucky, Ovvy, Amyclaire, Mădălin, Jaxi, ZaSami şi Tedereu vor intra în direct cu părinţii lor pentru a împărtăşi experienţe trecute din relaţia lor, cum au fost susţinuţi de către părinţi şi despre cât de mult a contat acest suport în dezvoltarea lor profesională. Ana Dumbravă va participa şi ea la această discuţie, ea alăturându-se de curând Good Gaming League.

Sub sloganul “Tatăl meu e gamer mai bun decât tatăl tău”, o acţiune Vodafone, Jaxi va organiza un turneu de CS:GO dedicat copiilor şi părinţilor lor. Turneul va avea un format Playoff (sferturi-semifinale-finală), iar premiul cel mare va fi un PS5. La final, echipa câştigătoare va juca un meci demonstrativ împotriva echipei formate din Jaxi şi tatăl său. Înscrierile la turneu se vor face în cadrul live-ului de duminică, din timpul stream-ului lui Jaxi.

Într-un eveniment special dedicat jocurilor copilăriei, Antonia, Tedereu, AlexaTV şi IceManLucky vor da meciurile de pe PC pe jocuri offline, aşa că se vor întâlni într-un spaţiu special amenajat unde se vor lupta pentru victorie în Nu te supăra frate, Activity şi Exploding Kittens. Meciurile vor fi comentate de Werty, cel mai bun caster de CS:GO din România.

Pe parcursul evenimentului, gamerii din toată ţara se vor putea înscrie la o multitudine de turnee de CS 1.6, Brawl Stars, FIFA 22, Fornite şi multe alte jocuri.

Gaming Marathon va aduna la linia de start peste 30 de streameri care vor interacţiona cu comunităţile lor mai mult de 15 ore. Detalii despre Gaming Marathon, line-up-ul complet şi programul jocurilor se găsesc pe www.gaming-marathon.ro.

Gaming Marathon este connected by Vodafone şi upgraded by George şi susţinut de AGON by AOC, Samsung, HELL ENERGY, Meteoritzi, Logitech G, Radio Zu, Gazeta Sporturilor şi Media GO.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus