Skip to main content

COMUNICAT. În cadrul Gaming Marathon va avea loc avanpremiera marii finale a Campionatului Mondial Argentina - Franţa

 
COMUNICAT. În cadrul Gaming Marathon va avea loc avanpremiera marii finale a Campionatului Mondial Argentina - Franţa

COMUNICAT. Duminică, 18 decembrie, în cadrul evenimentului online Gaming Marathon, creatorii de conţinut, alături de comunităţile lor de sute de mii de gameri, vor intra în spiritul faptelor bune de sărbători, sprijinind educaţia copiilor de la Casa Bună. Pe parcursul acestui maraton, streamerii şi partenerii evenimentului vor oferi echipamente performante ce îi vor ajuta pe cei mici să îşi continuie studiile.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Casa Bună, ONG-ul creat de Valeriu Nicolae, are ca scop accesul copiilor din familii marginalizate la educaţie. Gaming Marathon are loc online, începând cu ora 10, pe www.gaming-marathon.ro.

Pentru a veni în sprijinul asociaţiei, timp de peste 15 ore, gamerii vor organiza competiţii şi vor dona monitoare, telefoane mobile, laptop-uri şi PC-uri performante. Programul de gamificare al Asociaţiei Casa Bună răsplăteşte copiii cu dispozitive dacă aceştia participă la cât mai multe ore şi adună cât mai multe puncte. Participanţii la eveniment pot dona pe site-ul asociaţiei www.asociatiacasabuna.ro.

„Implicarea reprezintă cel mai important motiv pentru care Gaming Marathon există. An de an, evenimentul a demonstrat că gamerii sunt uniţi şi dornici să ajute, fie că susţin mai multe femei care să lucreze în industrie, legături mai puternice cu părinţii lor prin jocuri video, fie, iată acum în decembrie, pe copiii de la Casa Bună care au nevoie de acces la educaţie digitală. 

Aşteptăm câteva sute de mii de tineri care să intre online alături de streamerii lor preferaţi şi să contribuie la donaţii. Implicarea se poate realiza în multe moduri, chiar şi din faţa PC-urilor sau a telefoanelor, ” a spus Tudor Dăescu, co-fondator Gaming Marathon.

„Unul dintre principalele scopuri pe care le avem la Casa Bună este ca toţi copiii din program să aibă acces la o educaţie completă. Gaming-ul face parte din viata copiiilor de la Casa Bună iar jocurile le pot dezvolta multe abilităţi şi se pot apropria mai uşor de procesul de cunoaştere. Iar dispozitivele pe care le vor primi de la comunitatea de gaming, şi mai ales de la youtuberii lor preferaţi pe care îi urmăresc, cu siguranţă îi vor ajuta în dezvoltarea lor,” a declarat Valeriu Nicolae, iniţiatorul proiectului Casa Bună.

În plus, la Gaming Marathon are loc avanpremiera finalei Campionatului Mondial de Fotbal, dintre Argentina şi Franţa. Cu câteva ore înainte de marea finală, Ovvy şi Tudor Buţan, unii din cei mai cunoscuţi streameri de FIFA din România, îşi vor alege reprezentativa şi vor juca finala online în FIFA23. Pe durata partidei, cei doi vor realiza o analiză amănunţită a cele două echipe finaliste.

În cadrul maraton-ului, streamerii din Good Gaming League, liga creatorilor care fac gaming pentru bine, se vor alătura acestei cauze, şi vor implica comunitatea lor în discuţii despre importanţa de a ajuta şi a dărui. Antonia Nuckle, Ovvy, IceManLucky, ZaSami, Mădălin, AmyClaire şi Jaxi îşi vor incuraja comunităţile de gaming să ia parte la iniţiativă, iar la final vor dona device-uri pentru copiii de la Casa Bună.

Cei peste 30 de streameri prezenţi la maraton vor primi diverse challenge-uri şi provocări din partea comunităţii, pe care vor încerca să le depăşească, pentru ca donaţiile către asociaţia Casa Bună să se înmulţească. Challenge-urile vor testa abilităţile streamerilor în jocuri precum Stumble Guys, Minecraft, Brawl Stars, FIFA, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, PUBG şi multe altele.

În acest timp, participanţii vor putea învăţa despre abilităţile în jocuri video, dar şi despre gestionarea resurselor in jocuri. De asemenea, în cadrul evenimentului va exista şi un quiz dedicat jocurilor video, unde fiecare răspuns corect va fi însoţit de o donaţie.

Mai multe detalii despre Gaming Marathon, line-up-ul complet şi programul jocurilor se găsesc pe www.gaming-marathon.ro.
Gaming Marathon este connected by Vodafone şi prezentat de AGON by AOC, upgraded by George şi susţinut de Samsung, HELL ENERGY, Logitech G şi Gazeta Sporturilor.

Despre Casa Bună

De peste zece ani, Valeriu Nicolae, împreună cu un grup de voluntari, lucrează cu copiii din cea mai vulnerabilă zonă din Bucureşti, Ferentari, Aleea Livezilor. Din 2020, activităţile s-au extins la două comune din judeţul Argeş, an în care am primit şi numele oficial. La Casa Bună, 258 de voluntari lucrează săptămânal, online şi offline, cu aproxiamtiv 500 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani, copii care cresc în familii defavorizate.

Activităţile constau în susţinere educaţională, suport medical (stomatologic, oftalmologic, dar nu numai), medicamente, ochelari, rechizite, îmbrăcăminte, încălţăminte, produse de igienă, alimente, etc.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus