Skip to main content

COMUNICAT. La Gaming Marathon, 300 de copii primesc PC-uri şi tablete care să-i ajute să studieze

 
COMUNICAT. La Gaming Marathon, 300 de copii primesc PC-uri şi tablete care să-i ajute să studieze

COMUNICAT. Sâmbătă, pe 18 decembrie, în cadrul Gaming Marathon, streamerii şi comunităţile lor de sute de mii de gameri sprijină educaţia copiilor de la Casa Bună.

Publicitate

ONG-ul creat de Valeriu Nicolae are ca scop accesul copiilor din familii marginalizate la educaţie, astfel că în timpul maratonului, streamerii şi partenerii evenimentului vor dona zeci de echipamente care să-i ajute pe cei mici să îşi continue studiile.

Valeriu Nicolae, Casa Bună: “Am fi extrem de mândri ca la Casa Bună să se formeze viitori programatori sau streameri de succes”

Gaming Marathon are loc pe www.gaming-marathon.ro, începând cu ora 10.00.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

PC-urile, laptopurile, telefoanele mobile, monitoarele şi alte multe dispozitive vor veni în sprijinul programului de gamificare al asociaţiei, care răsplăteşte copiii cu dispozitive dacă aceştia participă la cât mai multe ore şi adună cât mai multe puncte. Participanţii la eveniment pot dona şi ei direct pe site-ul asociaţiei, www.asociatiacasabuna.ro.

“Implicarea este cel mai important motiv pentru care Gaming Marathon există de aproape 2 ani. Evenimentul a dovedit în mai multe ediţii cât de uniţi şi dornici să ajute sunt gamerii din România, fie că vorbim de doctorii din prima linie, fie de copiii care au nevoie de acces la educaţie digitală.

Iar în acest decembrie am ales să dăruim, ajutăndu-i pe copiii din programul Casa Bună cu zeci de pc-uri şi tablete care să le faciliteze continuarea studiilor şi, mai ales, să-i ajute să-şi găsească o vocaţie”, a precizat Tudor Dăescu, co-fondator Gaming Marathon.

“La Casa Bună, ne dorim ca toţi copiii din program să aibă acces la o educaţie completă. Iar jocurile video sunt instrumente prin care copiii se pot apropia mai uşor de cunoaştere. Mulţi dintre ei îi urmăresc pe streamerii care vor fi prezenţi la Gaming Marathon şi se vor bucura enorm de cadourile pe care le vor primi din partea comunităţii.

Cu ajutorul echipamentelor primite, vom continua cu aceştia munca de mentoring în carieră. Am fi extrem de mândri ca la Casa Bună să se formeze viitori programatori sau streameri de succes”, a declarat Valeriu Nicolae, iniţiatorul proiectului Casa Bună.

Streamerii din Good Gaming League, liga creatorilor care fac gaming pentru bine, vor purta discuţii despre importanţa de a ajuta şi a dona. Ovvy, Antonia Nuckle, IceManLucky, Gannicus, Jaxi, Tedereu, ZaSami, Mădălin şi AmyClaire îşi vor încuraja comunităţile să se implice în discuţie, iar la final vor dona tablete pentru copiii de la Casa Bună.

La maraton, gamerii au parte de educaţie financiară într-un mod inedit de la creatorii preferaţi. Aceasta lipseşte atât în viaţa reală, cât şi în jocuri, dar e o parte determinantă pentru succes în ambele. Werty (CS:GO), Tudor Buţan (FIFA), iSilent (Minecraft) şi Mădălin (Clash Royale) vor oferi tips & tricks gamerilor despre cum să-şi gestioneze cât mai bine banii şi resursele în jocuri.

Jaxi şi Tedereu vor primi challenge-uri în CS:GO şi PUBG şi dacă le vor rezolva, îşi vor dona telefoanele personale, în timp ce specialiştii din industria dezvoltatoare de jocuri video vor recomanda live cele mai inteligente şi educative jocuri video pe care copiii de la Casa Bună să le joace pe PC-urile şi telefoanele pe care le vor primi.

Mai multe detalii despre Gaming Marathon, line-up-ul complet şi programul jocurilor se găsesc pe www.gaming-marathon.ro.

Gaming Marathon este connected by Vodafone şi powered by Amber, susţinut de George, AGON BY AOC, Samsung, Philips OneBlade şi Logitech G.

Despre Casa Bună

De peste zece ani, Valeriu Nicolae, împreună cu un grup de voluntari, lucrează cu copiii din cea mai vulnerabilă zonă din Bucureşti, Ferentari, Aleea Livezilor.

Din 2020, activităţile s-au extins la două comune din judeţul Argeş, an în care am primit şi numele oficial. La Casa Bună, 258 de voluntari lucrează săptămânal, online şi offline, cu aproxiamtiv 400 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani, copii care cresc în familii defavorizate.

Activităţile constau în susţinere educaţională, suport medical (stomatologic, oftalmologic, dar nu numai), medicamente, ochelari, rechizite, îmbrăcăminte, încălţăminte, produse de igienă, alimente, etc.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus