Skip to main content

COMUNICAT. Părinţii şi copiii lor îşi dau întâlnire în universul jocurilor video la Gaming Marathon

 
COMUNICAT. Părinţii şi copiii lor îşi dau întâlnire în universul jocurilor video la Gaming Marathon

COMUNICAT. Cel mai mare festival online dedicat jocurilor video, Gaming Marathon – Road To Glory, este dedicat, în a doua ediţie din acest an, diferitelor generaţii ce pornesc într-o aventură de gaming extraordinară.

Publicitate

Duminică, copiii leagă prietenii cu părinţii în sesiuni de gaming unde experienţa şi pasiunea pentru jocuri se îmbină într-un maraton plin de surprize şi premii. Gaming Marathon connected by Vodafone are loc pe 11 iunie, începând cu ora 10 pe www.gaming-marathon.ro.     

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

“Sunt peste 1 milion de copii cu vârste între 5 şi 15 ani care se joacă video games în România. Ne dorim ca părinţii să petreacă cât mai mult cu copiii lor, inclusiv jucându-se jocuri video. Se crează o legătură mult mai stânsă între ei, părinţii fiind astfel parte din universul copiilor,  putând şi observa într-un mod subtil ce, cât şi cu cine se joacă”, a declarat Tudor Dăescu, co-organizator Gaming Marathon.

Ediţia de vară reuneşte peste 30 de streameri ce vor intra într-o competiţie inedită. Gaming Marathon îi provoacă pe aceştia în patru runde la cele mai competitive jocuri ale momentului: Stumble Guys, Fortnite, Valorant şi Bomberman. Trofeul Gaming Marathon, dar şi suma de 1000 de euro, se vor duce către creatorul de conţinut ce reuşeşte să doboare scorurile tuturor celor prezenţi.

Competiţia poate fi urmărită pe canalul lui Theo Zeciu începând cu ora 15:00, el fiind chiar unul dintre cei ce vor lupta pentru glorie.

Părinţi VS Părinţi la Gaming Marathon

La Gaming Marathon, Vodafone provoacă părinţii unora dintre cei mai îndrăgiţi streameri să-şi testeze cunoştinţele, abilităţile de gaming şi conexiunea pe care o împărtăşesc cu copiii lor. Pe 11 iunie, aceştia participă la runde în care munca în echipă le poate aduce victoria.

Youtuberii Jaxi, zaSami şi Gannicus îşi propun să arate că părinţii şi copiii nu sunt atât de diferiţi atunci când vine vorba de un mediu competitiv.

Quiz Quest cu Meitii şi tatăl său

În ediţia de vară a acestui Gaming Marathon, Meitii îşi provoacă comunitatea la un quiz de educaţie financiară alături de tatăl său. George, primul banking inteligent, premiază cu periferice de gaming cei mai buni doi participanţi ce ating cel mai mare scor.

De-a v-aţi ascunselea în CS:GO

Duminică, Sălbaticu’ Sebi invită gamerii într-un turneu de-a v-aţi ascunselea în CS:GO unde aceştia au şansa de a câştiga un super monitor AOC Q24G2A/BK cu un refresh rate de 165 Hz şi timp de răspuns 1 ms.

Pe parcursul celor cinci runde, Sălbaticu’ Sebi va juca rolul de vânător încercând să-i găsească pe participanţi. Etapa finală se va da între finaliştii fiecărei runde, câştigătorul luând acasă monitorul pus la bătaie.

Mădălin şi Lectura de la A la Z

Împreună cu Samsung, Mădălin va explica pe limba tuturor generaţiilor cum funcţionează şi care este scopul unei runde de Stumble Guys, astfel încât părinţii să înţeleagă mai bine pasiunea copiilor şi chiar să li se alăture acestora. Alături de Lectura de la A la Z, vom face o excursie în trecut şi ne vom bucura de primele jocuri care au alimentat pasiunea pentru gaming a tuturor.

Pe parcursul evenimentului, gamerii din toată ţara se vor putea înscrie online în turnee de CS:GO, Minecraft, Valorant, Stumble Guys şi multe alte jocuri.

Gaming Marathon va aduna la linia de start peste 30 de streameri care vor interacţiona cu comunităţile lor mai mult de 15 ore. Detalii despre Gaming Marathon, line-up-ul complet şi programul jocurilor se găsesc pe www.gaming-marathon.ro.

Gaming Marathon este connected by Vodafone şi upgraded by George şi susţinut de AGON by AOC, Rockstar Energy Drink, Samsung, Kiss FM şi Gazeta Sporturilor.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]


 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus