Skip to main content

În cadrul Gaming Marathon, Zeci de mii de elevi şi studenţi participă la cel mai mare quiz de gaming şi cultură generală din România

 
În cadrul Gaming Marathon, Zeci de mii de elevi şi studenţi participă la cel mai mare quiz de gaming şi cultură generală din România

Gaming Marathon-ul de toamnă le este dedicat milioanelor de elevi şi studenţi care se întorc în sălile de clasă după mai bine de doi ani de cursuri preponderent online.

Publicitate

Pe 17 septembrie, unii din cei mai cunoscuţi streameri din România vor petrece alături de comunităţile lor multe ore pline de gaming si momente educative, pentru că oricare dintre jocurile din maraton poate fi, pe lângă un mod de petrecere a timpului liber, şi un instrument de învăţare alternativă. Gaming Marathon este connected by Vodafone şi presented by Acer şi are loc pe www.gaming-marathon.ro.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ora de gaming – quiz de gaming şi cultură generală

Zeci de mii de elevi şi studenţi sunt aşteptaţi să participe la evenimentul principal al maratonului, Ora de gaming, susţínută de Vodafone GigaNetwork 5G şi Fibră. Mentorii celui mai mare quiz online de gaming şi cultură generală organizat în România vor fi Ovvy, Antonia, Mădălin si AmyClaire, streameri recunoscuţi pentru conţinutul pe care îl oferă în FIFA, CS:GO, Brawl Stars şi League of Legends.

Întrebările pregătite de cei patru mentori vor fi din sfera gamingului, istoriei şi geografiei. Fiecare întrebare va avea patru variante de răspuns, iar tinerii vor putea răspunde în mai puţin de 10 secunde. La final, cei mai buni 10 participanţi la Ora de gaming vor câştiga dispozitive de gaming oferite de Vodafone.

Ora de gaming are loc sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 14:00 pe canalul de YouTube al lui Ovvy. Toţi participanţii trebuie să aibă un cont activ pe kahoot.com. Participarea este gratuită.

“Odată cu începerea anului şcolar şi universitar, vrem să readucem în discuţie la Gaming Marathon beneficiile jocurilor video în educaţia şi dezvoltarea tinerilor. Mai mult, îi invăţăm cum să strângă, să economisească şi să cheltuiască banii cu cap în jocurile video şi în viaţa de zi cu zi. Îi aşteptăm sâmbătă pe toţi studenţii şi elevii să ia parte la, probabil, cel mai mare quiz de gaming şi cultură generală care s-a organizat vreodată în România”, a precizat Tudor Dăescu, co-organizator Gaming Marathon.

Tedereu, zaSami şi IceManLucky, streamerii din Good Game League, prima ligă de creatori care fac gaming de bine, un proiect iniţiat de Vodafone, vor vorbi despre rolul jocurilor video în educaţie şi îi vor antrena în discuţii şi pe membrii comunităţilor lor.

Educaţia financiară în gaming

În cadrul maratonului, gamerii au parte de educaţie financiară într-un mod inedit de la creatorii preferaţi, o acţiune upgraded by George. Meitii şi Theo vor oferi, în Brawl Stars şi FIFA, tips & tricks tinerilor despre cum să-şi gestioneze cât mai bine banii şi resursele în jocuri şi în viaţa de zi cu zi.

Pentru un viitor sustenabil

Samsung caută cele mai tari idei pentru un viitor sustenabil şi dă startul celei de-a doua ediţii a competiţiei Solve for Tomorrow dedicată elevilor de liceu. Cele 4 categorii în care tinerii îşi pot înscrie proiectele sunt: Mediu Înconjurător, Diversitate şi Incluziune Socială, Educaţie şi Dezvoltare Durabilă.

Competiţia îşi propune să aducă împreună tehnologia, educaţia, soluţiile eficiente şi sustenabile pentru a rezolva probleme pe care elevii le identifică în comunităţile din care fac parte. Finala competiţiei va avea loc la Bucureşti, pe 21 februarie 2023. În cadrul Gaming Marathon, Reddysh şi Tedereu vor povesti gamerilor despre misiunea şi programul acestei competiţii.

Turnee cu premii

Competiţiile deja istorice dintre Lectură şi Bercea continuă şi la acest marathon, cu un al treilea duel, susţinut de Acer. Sâmbătă, 17 septembrie, cei doi îşi vor forma cele mai competitive echipe alături de membrii comunităţilor lor şi se vor înfrunta în cele mai populare hărţi de CS:GO.

S1KE şi HELL ENERGY îi vor provoca pe jucătorii de Fornite la turnee 1 vs 1 în modul boxfight, iar cei mai buni concurenţi vor câştiga device-uri de la Logitech G.

Mobile gaming-ul nu va lipsi din marathon, Tedereu organizând turnee dedicate în PUBG Mobile, cu premii de la Samsung.

Mai multe detalii despre Gaming Marathon, line-up-ul complet şi programul jocurilor se găsesc pe www.gaming-marathon.ro.

Gaming Marathon este connected by Vodafone şi presented by Acer, upgraded by George şi susţinut de Samsung, HELL ENERGY, Tazz, Logitech G, Gazeta Sporturilor şi Radio Zu.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus