Skip to main content

COMUNICAT. Gândul Media Network lansează Campania Umanitară "Moş Crăciun Pentru Toţi"

 
COMUNICAT. Gândul Media Network lansează Campania Umanitară "Moş Crăciun Pentru Toţi"

COMUNICAT. GÂNDUL MEDIA NETWORK lansează Campania Umanitară "Moş Crăciun Pentru Toţi" pentru a aduce bucurie în inimile familiilor nevoiaşe în perioada sărbătorilor de iarnă

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Lansăm cea de-a 4-a ediţie a Campaniei Umanitare "Moş Crăciun Pentru Toţi" o tradiţie pe care GÂNDUL MEDIA NETWORK o păstrează cu drag în fiecare an. Împreună cu partenerii noştri de încredere, Emag, Catena, Profi, Klintensiv şi Panzani, ne propunem să facem Crăciunul mai luminos pentru câteva zeci de familii nevoiaşe din întreaga ţară.

Într-o lume în continuă schimbare, generozitatea şi solidaritatea devin tot mai importante. Campania "Moş Crăciun Pentru Toţi" este un angajament al nostru de a aduce un zâmbet pe chipurile celor care se confruntă cu dificultăţi în această perioadă a anului, iar, alături de partenerii noştri de nădejde, ne propunem să facem acest Crăciun de neuitat pentru cei mai puţin norocoşi dintre noi.

GALERIE FOTO. Campania Gândul Moş Crăciun pentru Toţi în imagini

În fiecare an, "Moş Crăciun Pentru Toţi" aduce cadouri, bucurie şi speranţă în inimile celor care au nevoie de ajutorul nostru. Această campanie nu ar fi posibilă fără susţinerea necondiţionată a partenerilor noştri, care se alătură cu inimile deschise misiunii noastre de a face lumea un loc mai bun. Le mulţumim sincer celor de la Emag, Catena, Profi, Klintensiv şi Panzani pentru contribuţia lor valoroasă la această cauză nobilă.

În cadrul Campaniei "Moş Crăciun Pentru Toţi", vom distribui cadouri surpriză, pachete cu produse de bază, jucării şi alimente pentru familii defavorizate din toată ţara.

Campania Umanitară MOŞ CRĂCIUN sub brandul GÂNDUL continuă să aducă un strop de fericire în vieţile celor nevoiaşi, şi suntem mândri să fim parte din acest efort umanitar.

GÂNDUL MEDIA NETWORK este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro şi raziculacrimi.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus