Skip to main content

COMUNICAT. Trustul Gândul şi partenerii săi s-au alăturat lui Moş Crăciun şi anul acesta!

 
COMUNICAT. Trustul Gândul şi partenerii săi s-au alăturat lui Moş Crăciun şi anul acesta!

COMUNICAT. Trustul Gândul şi partenerii săi s-au alăturat lui Moş Crăciun şi anul acesta pentru a aduce bucurie în numeroase case din România. 

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

„Ca în fiecare an, Trustul de presă GÂNDUL i s-a alăturat lui Moş Crăciun pentru a aduce o mângâiere în casele unor români aflaţi în dificultate. Cu sprijinul partenerilor, ne-am străduit să urmăm şi de această dată motto-ul campaniei noastre, <<Moş Crăciun nu uită pe nimeni!>>

În schimb, am fost întâmpinaţi cu emoţii puternice, cu zâmbete curate şi cu lacrimile de fericire ale unor copilaşi pentru care speranţa nu a încetat să existe” a declarat Adrian Artene, directorul editorial al Grupului de presă GÂNDUL.

În cadrul campaniei au fost distribuite 850 de kilograme de alimente (ulei, zahăr, făină, mălai etc.), 2.500 de jucării, 1.000 de cutii cu dulciuri Alka, 300 de produse pentru gospodărie, 1.200 de cutii cu cereale şi produse Nestle.

Şi anul trecut trustul Gândul a desfăşurat o campanie pentru copiii săraci, în prag de Crăciun, distribuind cadouri şi pachete cu alimente şi jucării, produse farmaceutice şi bani unui număr de 93 de familii nevoiaşe.

Atunci, pachetele au plecat spre 30 familii din Călăraşi (sat Dorobanţu, Ştefan cel Mare, Dragalina), 18 familii în Cernavoda, 40 familii în Arges ( 20 bătrâni şi 20 copii), 5 familii (Rahova, Militari, Dâmboviţa, Mihăileşti), 3 familii Cosmeşti.

Partenerii GÂNDUL de anul acesta au fost eMAG, Alka, Nestle, Băneasa, CORA şi Klintensiv.

Grupul Gândul este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus