Skip to main content

COMUNICAT. Conferinţă Live „DIGITALIZAREA ROMÂNIEI” – Luni 26 aprilie de la ora 10.00, cu participarea Ministrului Cercetării, Inovării şi Digitalizării

 
COMUNICAT. Conferinţă Live „DIGITALIZAREA ROMÂNIEI” – Luni 26 aprilie de la ora 10.00, cu participarea Ministrului Cercetării, Inovării şi Digitalizării

COMUNICAT. Gândul.ro organizează Conferinţa LIVE „DIGITALIZAREA ROMÂNIEI”, pe data de 26 aprilie, la ora 10:00, în direct online din studioul Gandul LIVE.

Publicitate

Componenta de transformare digitală reprezintă o viziune nouă în sectorul public, pe care Autoritatea pentru Digitalizarea României doreşte să o transpună din mediul de afaceri.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Avantajele transformării digitale, precum eficacitate, transparenţă şi simplitate, duc la o productivitate mult mai ridicată a proceselor. Conştientizarea necesităţii noilor tehnologii de către liderii instituţiilor publice, a adaptării continue la cerinţele cetăţenilor, serviciile publice online de calitate, sigure şi rapide sunt doar câteva dintre elementele de viziune pe care ADR le va dezvolta în activitatea sa.

Jurnalistul Bogdan Pavel, moderatorul conferinţei, va discuta alături de invitaţii săi următoarele teme în cadrul evenimentului online:

• Automatizarea ca etapa cheie a digitalizarii
• Digitalizarea oraşului şi a satului românesc - de la idee la implementare
• Soluţii pentru transformarea digitală dedicate IMM-urilor
• Digitalizarea Pietei Muncii
• Utilitatea tehnologiei blockchain în sectorul public
• Digitalizarea sectorului public, API first, CLOUD
• Servicii de plăţi bancare

Speakeri

- Ciprian-Sergiu Teleman - Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării
- Laura Ştefan – Director Business Development Commercial Cards, Mastercard
- Reprezentant Nuclearelectrica
- Eduard Dumitraşcu - Preşedinte al Asociaţiei Române pentru Smart City şi Mobilitate
- Alexandru Lapusan – Vicepresedinte ANIS si CEO Zitec
- Mihai Gavan - HCM Global Sales Director, TotalSoft
- Alexandru Dianu - Chief Operations Officer Softbinator Technologies
- Sergiu Neguţ - co-Fondator, Director Financiar & Director de operaţiuni, FintechOS
- Vasile Ţiple - Head of Legal Automation UiPath

Invitaţii noştri speciali vor aborda tema digitalizării în România, din punctul de vedere al autorităţilor, al companiilor dar şi al consumatorilor finali, pe data de 26 aprilie, de la ora 10:00, în direct pe pagina de Facebook Gândul, canalul de Youtube Gândul şi pe www.gandul.ro.

Conferinţa digitală va fi susţinută de articole în timp real publicate pe gândul.ro de jurnaliştii publicaţiei.

Partenerii acestui eveniment sunt Mastercard, Transgaz şi Nuclearelectrica.

Despre Gândul

Gândul.ro reflectă actualitatea socială, politică şi economică prin unghiuri de abordare jurnalistică originale şi informaţii exclusive.

Articolele despre evenimente de impact sunt completate de materiale de lifestyle, reportaje şi comentarii semnate de jurnaliştii noştri, pentru a oferi o cheie de lectură a prezentului celor peste 2 milioane de vizitatori unici pe lună ai site-ului www.gandul.ro.

La începutul anului 2020, în luna februarie, publicaţia online a trecut printr-o schimbare radicală, atât ca design şi platformă-suport, cât şi ca denumire a domeniului, trecând de la gandul.info la gandul.ro. Investiţiilor în schimbările de formă, suport digital, echipamente şi studioul TV li s-au adăugat investiţii în echipa de jurnalişti, în ideea creşterii calităţii conţinutului.

Echipa gandul.ro s-a mărit şi s-a concentrat atât pe conţinutul editorial, cât şi pe zona de content video, prin emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18.30 şi Gândul NEWS de la ora 20.30.

De asemenea, publicaţia gandul.ro a lansat şi emisiunile Gândul Green, moderată de Bogdan Pavel şi Gândul Financiar, realizată şi prezentată de Mihaela Pântea, Senior Editor Coordonator al secţiunii Gândul Financiar, jurnalist cu o carieră de peste 20 de ani în presa economică şi financiar-bancară.

Publicaţia online gandul.ro a crescut constant de la începutul anului 2020, având lunar peste două milioane de cititori unici şi peste 8 milioane de afişări.

Gândul face parte din grupul Gândul Media Network, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus