Skip to main content

COMUNICAT. Gândul.ro lansează emisiunea ‘’Cu GÂNDUL la Bucureşti’’

 
COMUNICAT. Gândul.ro lansează emisiunea ‘’Cu GÂNDUL la Bucureşti’’

COMUNICAT.Grupul de presă Gândul anunţă lansarea unei noi emisiuni săptămânale, Cu GÂNDUL la Bucureşti, realizată de jurnalistul Nicolae Oprea, avându-l ca invitat permanent pe Marius Pavel, consilier CGMB.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Emisiunea săptămânală va fi difuzată pe platforma Gândul (gandul.ro), pe pagina de Facebook şi, de asemenea, pe canalul YouTube al publicaţiei, în fiecare vineri, la ora 19.00.

Prima ediţie îl are invitat pe Vasile Petrariu, şeful sindicatului STB, şi abordează subiecte precum: Transportul public din Capitală sau greva angajaţilor STB.

Nicolae Oprea este jurnalist cu experienţă în domeniul administraţiei locale. Şi-a început cariera de jurnalist în anul 2004 şi a semnat de-a lungul acestor ani în publicaţii precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar şi la Agenţia de Presă MEDIAFAX, unde a activat aproximativ 3 ani ca reporter pe domeniul social – eveniment, fiind specializat pe segmentul de administraţie locală.

Astfel, în fiecare zi de vineri, de la ora 19.00, cititorii Gândul.ro vor putea urmări, în format video, principalele subiecte şi teme de interes de pe agenda administraţiei locale din Bucureşti.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Marius Tuca Show, Prosport LIVE, Prosport NEWS şi CSID LIVE, Grupul Gândul reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă. Conţinutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză.

Gândul Media Network este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stirik Stirik
    Exact ca Antenuta Zero. Cine stie...
  • Mile Mile
    Nici ei nu mai se amesteca cine știe ha

Trimite un comentariu

sus