Skip to main content

COMUNICAT. Garduri metalice: 5 motive să le alegi

 
COMUNICAT. Garduri metalice: 5 motive să le alegi

COMUNICAT. Împrejmuirea proprietăţii presupune găsirea celei mai bune soluţii prin care să îţi protejezi locuinţa şi grădina de potenţiale intruziuni nedorite. Din acest motiv, realizarea unui gard metalic poate fi o idee foarte bună, deoarece acesta îţi poate oferi exact protecţia de care ai nevoie. 

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Dacă nu eşti convins, îţi prezentăm câteva motive care s-ar putea să te determine de contrariul.

Sunt structuri uşoare

Spre deosebire de gardurile din fier forjat sau din beton, gardurile metalice sunt structuri uşoare, care nu încarcă terenul şi care, în consecinţă, nu necesită fundaţii foarte adânci sau alte elemente de stabilizare.

Pentru un astfel de gard ai nevoie de tevi dreptunghiulare şi de plasă sau de confecţiile metalice.

Acestea se montează cu uşurinţă, iar la final te vei putea bucura de o structură care te va proteja pe deplin.

Au costuri mici de întreţinere

În vreme ce pentru majoritatea tipurilor de garduri ai nevoie de operaţiuni constante de întreţinere, în cazul gardurilor metalice acest lucru nu se întâmplă.

În acest caz, nici costurile nu sunt foarte ridicate, iar acest lucru este un avantaj major.

Practic, materialul este tratat înainte de punerea în operă, mai ales anticoroziv, iar singura operaţiune pe care ai mai putea să o faci este doar vopsirea, dacă este nevoie.

Sunt rezistente şi durabile 

Gardurile metalice oferă rezistenţă la şocuri şi la intemperii, iar acest lucru le face să fie foarte avantajoase. Unele tipuri de garduri sunt sensibile la umiditate şi infiltraţii de apă, cum este cazul celor din beton, în vreme ce altele pot avea de suferit de pe urma cariilor, aşa cum se întâmplă în cazul lemnului.

Gardurile metalice nu au însă aceste probleme, materialul fiind unul care se pretează foarte bine mediului exterior.

De asemenea, rezistă foarte bine de-a lungul timpului, mai ales dacă sunt montate, realizate şi întreţinute în mod corect. În general, au o durată de viaţă de 20-30 de ani, însă acolo unde sunt păstrate în condiţii optime, pot rezista mai mult decât atât.

Sunt estetice

În prezent, gardurile metalice au devenit din ce în ce mai apreciate, în special datorită frumuseţii, preţului şi eficienţei lor.

Gardurile metalice pot fi realizate în diferite culori sau modele, iar acest grad de personalizare le face să fie foarte speciale.

În plus, gardurile metalice pot fi realizate în funcţie de dimensiunile dorite, pot fi confecţionate din şipci sau foi întregi, în funcţie de preferinţe şi de păstrarea unui aspect care să se încadreze în peisagistica zonei.

Oferă intimitate şi protecţie

Gardurile metalice te protejează de priviri prea curioase. Fiind realizate din materiale opace, care acoperă adesea cea mai mare parte a suprafeţei, îţi vor proteja perfect proprietatea.

Fireşte însă, acest lucru înseamnă că nici tu nu vei avea vizibilitate spre exterior, dincolo de împrejmuire, dar de cele mai multe ori alegerea acestui tip de gard implică şi asumarea acestui fapt.

Este important să alegi pentru proprietatea ta un gard care să aibă toate caracteristicile de care ai nevoie pentru a te simţi protejat. Gardurile metalice îţi oferă acest lucru, drept pentru care alegerea lor vine cu avantajele enumerate anterior.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus