Skip to main content

COMUNICAT. George Simion, în exclusivitate pentru “CONTROVERSAT”, cea mai nouă producţie a postului Canal 33

 
COMUNICAT. George Simion, în exclusivitate pentru  “CONTROVERSAT”,  cea mai nouă producţie a postului Canal 33

COMUNICAT. Duminică 10 septembrie de la ora 12.00, debutează noua producţie “Controversat”, o emisiune exclusiv online a postului Canal 33 avându-l ca invitat pe George Simion, deputat, preşedinte AUR, unul dintre cei mai vocali şi mai cunoscuti politicieni români care va răspunde întrebărilor curajoase ale lui Alexandru Raducanu privind controversele din biografia sa precum şi cele mai noi acţiuni si declaraţii.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

George Simion, politician conservator şi unionist este unul dintre cei mai dinamici şi incisivi activişti care se află prezent permanent în atenţia media şi opiniei publice prin luări de poziţie extreme şi acţiuni provocatoarea asimilate ideologiei de dreapta.

Primul invitat al emisiunii a făcut în prima ediţie CONTROVERSAT afirmaţii aprige şi şi-a dezvăluit  perspectiva asupra unor episoade disputate din cariera sa dar şi asupra unor aspecte actuale ale politicii româneşti şi a actorilor principali ai statului.

Emisiunea CONTROVERSAT, cea mai nouă producţie de tip podcast difuzată pe YouTube, face parte din strategia de dezvoltare a unor canale separate în mediul online, a postului Canal 33.

Va găzdui întâlniri în care personalităţi şi subiecte aprinse, dezbătute pe larg în spaţiul public şi care îşi găsesc loc din ce în ce mai des în sfera personală, vor fi disecate de jurnaliştii Canal 33. Abonarea este disponibila la adresa: https://www.youtube.com/@controversat33

Canal 33 este post de televiziune independent, difuzat pe toate reţelele de cablu şi online, în lista Must Carry din 2020, un demers curajos şi unic pe piaţa media, prin abordarea sa holistică asupra dezvoltării umane.

Programul staţiei încurajează gândirea critică, independentă şi spiritul antreprenorial în sensul larg, de asumare a responsabilităţii pentru propria viaţă şi pentru dezvoltarea personală, profesională si spirituală.

Emisiunile sale sunt realizate de profesionişti cu reputaţie în domeniile din care provin şi sunt axate pe analize de actualitate social-politică românească şi europeană, pe  dezbateri pe teme ce privesc dezvoltarea economică, antreprenoriatul, cariera, implicarea socială si performanţa.

Canal 33 urmăreşte să repună la locul meritat valorile autentice în societate şi să fie o sursă de informaţii actuale, de inspiraţie pentru progres, creativitate, prosperitate şi împlinire personală, precum şi pentru dezvoltarea spiritului de comunitate şi colaborare.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus