Skip to main content

COMUNICAT. Gino Rossi a lansat o nouă colecţie

 
COMUNICAT. Gino Rossi a lansat o nouă colecţie

COMUNICAT. Gino Rossi a lansat o nouă colecţie. Este vorba de colecţia Capsulă Summer Outtake.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Colecţia capsulă Summer Outtake include două modele de încălţăminte - sandale delicate pe toc mai înalt, cu baretă la înălţimea gleznei, alături de pantofi slip-on pe toc jos.

Elementul caracteristic al colecţiei este forma originală a tocului, care se remarcă prin finisajul individual în funcţie de culoarea şi modelul încălţămintei. Acest detaliu unic, în formă de sferă sau con transparent, se echilibrează la graniţa dintre simplitate şi avangardă, oferind o notă futuristă modelelor clasice de pantofi şi transformându-le în mici opere de artă.

Piesele din colecţie surprind nu doar cu o formă originală a tălpii, ci şi prin finisajul cu material natural de textură neregulată, împletită. Ambele modele se fac remarcate şi prin vârful pătrat - un accent ferm înrădăcinat în tendinţele actuale.

Propunerile de pantofi în nuanţe de alb, bej şi maro vor completa în mod ideal stilurile în culori naturale.

Colecţia este completată de două genţi de mână în două variante de mărimi. Realizate din material natural moale, genţile vor arăta splendid în combinaţiile minimaliste, iar textura originală a materialului va fi o completare optimă în compania materialelor netede.

Colecţia capsulă Summer Outtake de la Gino Rossi este disponibilă pe www.ccc.eu şi în aplicaţia CCC.

Fotograf: Alessandro Manelli
DOP: Michał Grzeszczakowski
Stilist: Anita Szymczak
Make-up: Wilson
Hair: Łukasz Pycior
Producţie: Kornelia Strzelecka, Olga Janicka / CCC

GALERIE FOTO

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus