Skip to main content

COMUNICAT. „House of Gucci”, mult aşteptata peliculă, este la cinema

 
COMUNICAT. „House of Gucci”, mult aşteptata peliculă, este la cinema

COMUNICAT. Filmul “House of Gucci” este o poveste captivantă despre ambiţie, lăcomie, trădare şi crimă, plasată pe fundalul seducător al lumii modei şi finanţelor înalte. O producţie elegantă din punct de vedere vizual, filmul expune evenimentele care se întind pe trei decenii agitate din istoria imperiului familiei Gucci.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Regizorul filmului este reputatul Ridley Scott, povestea fiind bazată pe un scenariu semnat de Becky Johnston şi Roberto Bentivegna, inspirat din cartea „The House of Gucci” scrisă de Sara Gay Forden. Din distribuţie fac parte Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek şi Al Pacino.

Brandul Gucci este astăzi recunoscut şi admirat în întreaga lume şi a fost întemeiat de Guccio Gucci, care şi-a deschis primul magazin de articole din piele în Florenţa, Italia, în urmă cu exact o sută de ani.

Povestea din film începe la sfârşitul anilor 1970, într-un moment critic din istoria faimosului imperiu italian al modei. Pe măsură ce familia Gucci şi-a extins afacerea au apărut şi indicii de instabilitate financiară, inovaţie înăbuşită.

Filmul “House of Gucci” este acum în cinematografele din toată ţara şi deja avem numeroase reacţii de la iubitorii de film care au vizionat pelicula în avanpremieră la Cinema City Cotroceni.

„House of Gucci este o poveste care are toate ingredientele să fie un mega succes. Este vorba despre o dinastie, o crimă, este vorba despre scandal…are absolut toate ingredientele: modă, lux, iubire, trădare.

Şi e cu atât mai surprinzător cu cât se întâmplă în House of Gucci, adică într-un brand despre care ai crede că nu are niciun fel de problemă” – Cristina Stănciulescu, jurnalist şi blogger

„Invit oamenii să vină să vadă filmul în primul rând datorită poveştii foarte interesante, apoi datorită imaginii care este WOW, culorilor pe care le vedem în acest film, dar şi pentru relaţiile dintre oamenii din familia Gucci” – Domnica Măgescu, Director de modă revista Elle România

„Am văzut o lume absolut fascinantă, care m-a uimit prin eleganţă şi stil. Atmosfera filmului a fost extraordinară. În general îmi plac filmele inspirate din viaţa reală pentru că rămâi apoi cu senzaţia – WOW, chiar s-a întâmplat acest lucru” – Ioana Ciurlea, jurnalist DIGI 24

„Abia am aşteptat acest film. Sunt foarte pasionată de poveştea House of Gucci şi de ce se află în spatele acestui imperiu. Este un film care nu mi-a înşelat aşteptările, având în vedere şi distribuţia pe care o are. Lady Gaga joacă impecabil” – Ioana Chereji, PR Manager UNTOLD & NEVERSEA

„Sunt un mare fan, un mare admirator al Casei Gucci. Ştiu toată istoria, am văzut toate documentarele, ştiu despre ce este vorba! De aceea am vrut să văd filmul. Îmi place moda Gucci. Un pantalon, de exemplu, din 1999, din casa Gucci este la modă şi acum. Lady Gaga face un rol special. An fost şi foarte curios de performanţa Mădălinei” – Stepphan Pelger, designer

De la familiile regale şi politică, până la media, scandalurile din cadrul dinastiilor bogate şi puternice au exercitat întotdeauna o fascinaţie asupra publicului. Iar familiile de modă nu sunt cu nimic diferite. Ascensiunea şi decăderea familiei Gucci de-a lungul a trei generaţii, care au inclus extravaganţă, lăcomie, trădarea şi, în cele din urmă, crima, a fost un subiect cu totul irezistibil.

„Proiectul a luat naştere deoarece soţia lui Ridley Scott, Giannina (unul dintre producătorii filmului), a fost un mare fan al cărţii în urmă cu douăzeci de ani”, spune Kevin Walsh, unul dintre producătorii filmului. „A fost impresionată de istoria Gucci şi de lupta pentru putere şi de ceea ce înseamnă pentru o familie să conducă o dinastie de modă. Acest film a fost realizat cu adevărat datorită tenacităţii ei.”

SINOPSIS:

Filmul “House of Gucci / Casa Gucci” este inspirat din povestea adevărată şi şocantă a familiei din spatele cunoscutei case de modă italiene. Când Patrizia Reggiani, o străină cu origini umile, se căsătoreşte cu familia Gucci, ambiţia ei nestăpânită începe să dezlege moştenirea familiei şi declanşează o spirală nesăbuită de trădare, decadenţă, răzbunare şi, în cele din urmă... crimă.

Regizat de Ridley Scott, filmul spune o poveste bazată pe un scenariu semnat de Becky Johnston şi Roberto Bentivegna, inspirat din cartea „The House of Gucci” scrisă de Sara Gay Forden.

Din distribuţie fac parte Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek şi Al Pacino. Filmul “House of Gucci / Casa Gucci” este distribuit în România de Forum Film şi are premiera în data de 26 noiembrie.

GALERIE FOTO

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel şi LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century si Searchlight Pictures.

În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi producţii distribuite de Forum Film România, accesaţi:

https://www.cineforum.ro
https://www.facebook.com/CineForum.ro/
https://www.instagram.com/cineforumromania/
https://www.youtube.com/user/CineforumRomania

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus