Skip to main content

COMUNICAT. 7 idei de amenajare a terasei tale

 
COMUNICAT. 7 idei de amenajare a terasei tale

COMUNICAT. Te întâlneşti de obicei cu prietenii şi familia pe terasă, unde petreceţi o seară pe cinste sau e locul unde îţi găseşti liniştea de dimineaţă alături de o cană de cafea fierbinte?

Publicitate

Terasa poate fi un spaţiu magic pentru orice activitate şi eveniment, de aceea este important ca aceasta să evidenţieze personalitatea şi preferinţele tale estetice.

Iată 7 idei de amenajare a terasei tale pentru un timp unic petrecut în acest spaţiu!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

1. Creează o mică grădină care să înconjoare terasa

Atunci când amenajezi orice tip de spaţiu, fie că ne referim la o terasă de dimensiuni foarte mari sau un balcon micuţ, utilizarea plantelor şi verdeţurilor este întotdeauna o idee care se potriveşte perfect.

Dacă eşti pasionat de grădinărit, poţi crea un loc mic cu plante medicinale, pomi fructiferi de dimensiuni mici, legume sau plante suculente. Astfel, reuşeşti să-ţi înfrumuseţezi terasa, dar şi să te bucuri de un aer mai curat.

2. Foloseşte pietre de construcţie sau decorative

În funcţie de nevoile tale, poţi folosi fie pietre de construcţie, fie decorative care să dea impresia că un obiect este construit din acel element. Dacă alegi prima variantă, poţi utiliza travertinul pentru terasă.

Acest tip de piatră elegantă care poate fi găsit într-o paletă vastă de culori, este o alegere ideală pentru a înconjura terasa sau pentru construirea unui perete lateral care să ofere un aspect natural spaţiului.

3. Instalează un bar

Deşi terasele prevăzute cu bar parcă le vedem doar în filmele americane, această modalitate de amenajare este chiar posibilă.

Oricât de mare ar fi spaţiul disponibil pentru terasa ta, un bar construit din lemn sau orice alt material care îţi este la îndemână, se va potrivi perfect cu ideea de petrecere a timpului liber.

Poţi include un frigider pentru băuturi, un stativ pentru sticlele de vin, un aparat de făcut gheaţă, un spaţiu de depozitat fructele pentru cocktail-uri şi chiar şi un espressor pentru cafeaua de dimineaţă!

4. Experimentează diferite sisteme de iluminat

Folosirea luminilor într-o manieră adecvată te ajută să setezi atmosfera pe terasa ta. Dacă vrei să creezi un mic colţişor de linişte, poţi alege lustrele tip pendul cu mai multe lumini sau frânghiile cu beculeţe mici care te lasă să te bucuri mai mult de lumina nopţii.

În schimb, dacă vrei să-ţi transformi terasa într-un loc pentru petreceri, poţi alege sisteme de iluminat încastrate în podea sau lumini colorate LED.

5. Construieşte căsuţe pentru păsări

Ce este mai frumos decât o terasă în aer liber care permite naturii să se desfăşoare în voie? Poţi să cumperi o căsuţă pentru păsări sau, dacă te simţi creativ, să construieşti una pe care să o vopseşti în aceeaşi tonalitate cu terasa.

6. Atârnă un leagăn sau un hamac

Oricât de mic ar fi spaţiul disponibil pentru amenajarea terasei, cu siguranţă te-ai bucura dacă ai putea să atârni un leagăn sau un hamac.

Cum ar putea relaxarea să se definească mai bine dacă nu prin timpul petrecut în hamac în timp ce citeşti o carte, te odihneşti sau te bucuri de băutura pe care ai făcut-o în bar?

7. Alege o paletă de culori deschisă

Fii curajos şi amenajează-ţi terasa cu ajutorul culorilor. Poţi incorpora orice tip de tapiserie care-ţi place, o copertină colorată, perne decorative pentru scaune sau pentru canapea, tablouri, picturi, sculpturi etc.

Poţi picta peretele terasei în culori vibrante sau poţi angaja un artist local care să-ţi transforme spaţiul într-un muzeu de artă.

Nu mai sta pe gânduri şi implementează ideile pentru amenajarea terasei tale!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus