Skip to main content

COMUNICAT. Idei de ţinute pentru petrecerea de sfârşit de an şcolar

 
www.piqsels.com
www.piqsels.com

COMUNICAT. Se spune că şcoala nu este o prezentare de modă. Şi este adevărat, în tot timpul anului şcolar, când au loc cursuri, fetele ar trebui să se îmbrace conform dress codului stabilit de şcoală. De obicei este vorba de cămaşă albă sau tricou alb cu guler, în partea de sus, şi fustă sau pantaloni negri ori bleumarin, în partea de jos.

Publicitate

De asemenea, sarafanele sunt acceptate şi uneori chiar obligatorii în ţinuta pentru şcoală.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Petrecerea de sfârşit de an este, însă, momentul în care toţi copiii se bucură de începerea vacanţei. Din acest motiv nici dress code-ul nu mai este obligatoriu, aşa că fetiţele se pot prezenta în ţinute elegante pe care le vor purta cu mândrie toată seara.

În funcţie de preferinţele fiecăreia, pot fi alese fuste şi cămăşi elegante, rochii de ocazie pentru fete de pe monbebe.ro sau chiar pantaloni şi sacou.

Petrecerea pentru finalul anului şcolar nu trebuie să fie motiv de stres pentru participante. Crearea unui look trebuie să fie o activitate plină de amuzament, iar fetiţele se pot pregăti împreună pentru marele eveniment.

Dacă eşti alături de fetiţa ta în alegerea ţinutei perfecte pentru petrecerea de sfârşit de an şcolar, îţi prezentăm în continuare câteva idei care sigur vă vor ajuta să vă decideţi mai uşor.

Rochie lungă din tafta

Este o ţinută pentru fetiţele mai serioase şi mature, care doresc să fie remarcate prin eleganţa cu care se prezintă. Dezavantajul este că nu vor putea să danseze ori să alerge prea mult, dar probabil că acest detaliu nu le va deranja prea tare.

Vor prefera mai degrabă să stea împreună cu profesorii să discute despre planurile pentru anul şcolar următor.

Fustă din tul şi geacă de piele

Este o ţinută rock, pentru fetiţele care vor să fie elegante, dar nu sunt dispuse să renunţe la aspectul de fete rele. Fusta de tul, împreună cu un tricou alb vor aduce acea notă delicată pe care o aşteptăm de la fetiţe.

Pe de altă parte, geaca de piele pare o declaraţie de intenţie, prin care fetiţele avertizează că au propria personalitate aşa că trebuiesc tratate ca atare.

Încălţămintea este detaliul care va aduce greutate ţinutei, şi va clarifica dacă este una elegantă (pantofi de lac) ori una sport, dar cu tente feminine (bocanci cu ţinte)

Rochie din mătase cu fustă cu volane

Este de departe, ţinuta prinţeselor care nu se dezic de statutul lor nici măcar la petrecerea de final de an şcolar. Începând cu materialul preţios şi terminând cu bijuteriile atent alese, aceste ţinute vor fi regăsite şi la regina balului.

Cu diverse variaţii, cum ar fi fusta cloş ori A line, rochia din mătase naturală rămâne în topul preferinţelor pentru cele mai delicate ţinute.

O pereche de pantofi de lac în aceeaşi culoare şi o gentuţă mică, cu breteaua din lanţ, vor completa cu succes acest look atât de elegant.

Pantaloni cu pense şi cămaşă albă

Este varianta adaptată a clasicului dress code smoking, dar pentru femei. O pereche de pantaloni negri cu pense şi buzunare laterale, împreună cu o cămaşă albă simplă, vor oferi acea eleganţă studiată, care poate fi purtată cu succes doar de fetiţele cu personalitate puternică.

Fiind atât de sigure pe ele, nu au nevoie de alte accesorii care să le pună în evidenţă.

Părul va fi lipit de cap şi strâns la spate într-un coc discret, iar pantofii sunt model Oxford, eventual de lac negru. Un sacou pus pe umeri va completa cu succes ţinuta care nu va avea nici măcar un rival la petrecere. Iar o cravată din paiete negre va oferi exact strălucirea care pune întreg lookul în valoare.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus