Skip to main content

COMUNICAT. S-a lansat Implant dentar digital – magazin online pentru manopere avansate din stomatologia digitala

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

COMUNICAT. Incepand de acum, pacientii care se confrunta cu probleme serioase ale danturii, pot accesa beneficii unice prin magazinul online creat de Clinica 32 pentru tratamente stomatologice digitale avansate.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Magazinul online vine ca un raspuns firesc la toate provocarile prezentului, la viteza cu care un pacient are nevoie de solutie pentru sanatatea dentara si, mai ales, la filosofia prin care Clinica 32 a dezvoltat fiecare pas: aproape de pacient, prin sisteme si tehnologii digitale de ultima ora.

„A venit momentul sa mai facem un pas in ceea ce priveste relatia si tot sistemul de Patient Care dezvoltat de Clinicile 32 pentru pacienti. In prezent, sub acoperisul 32 exista softuri performante prin care ne desfasuram activitatea in fiecare clipa. Avem acces instant la istoricul medical al pacientului, de exemplu, pentru a da solutii exacte si rapide”, explica Dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32.

„Magazinul online este un concept pe care il dezvoltam pentru pacientii nostri si care va oferi timp, una dintre cele mai pretioase resurse ale momentului si siguranta pacientului.

Vom incarca magazinul online constant cu pachete cu manopere avansate ce contin beneficii unice, pe care nu le pot accesa direct din Clinicile 32. Magazinul online este un proiect lansat acum si care, la fel ca toate celelalte proiecte realizate pentru romani, le vom dezvolta permanent in functie de nevoile si de dorintele pacientilor nostri”, declara Dr. Boberis, Ceo Clinica 32.

Magazinul online poate fi accesat pe un site dedicat manoperelor stomatologice digitale avansate, respectiv www.implantdentardigital.ro.

Pacientul roman are dreptul sa se trateze la cel mai inalt nivel posibil si, mai ales, sa beneficieze nu doar de tratamente stomatologice, ci si de respect cu privire la timpul sau, la nevoia de informatii si explicatii exacte. “relatia pacient-stomatolog nu va mai fi niciodata ca in trecut.

Frica de stomatolog este unul dintre miturile pe care le spulberam in fiecare consultatie in Clinicile 32. In era digitala, pacientul primeste tot suportul pentru a intelege, pentru a decide ce e cel mai bine si cum sa isi investeasca inteligent bugetul la stomatolog. Acum, economisim si mai mult timp pentru pacient, pastrand rezultatele intacte”, adauga Dr. Boberis.

Brandul Clinica 32 este dezvoltat pe baza pilonilor de viziune si digitalizare, astfel magazinul online nu este primul proiect pe care echipa 32 il dezvoltata pentru ca pacientii sa fie constienti de beneficiile stomatologiei digitale si sa fie in contact rapid cu solutiile oferite de expertii 32.

Printre proiectele Clinicilor 32 dedicate 100% pacientilor mentionam: revista print si online „Tot sa zambesti” si emisiune online „Tot sa zambesti”.

Incepand cu 9 octombrie 2020, se poate viziona pe canalulul oficial youtube Clinica 32, precum si pe celelate canale social media 32, emisiunea „Tot sa zambesti", cel mai nou proiect realizat de #familia32 & Communication Angels.

Productia este destinata exclusiv mediului online si este singura din Romania creata special pentru pacientii care doresc tratamente stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate-pret.

VIDEO. Implant dentar digital by Clinica 32

Clinica 32 construieste cu ambitie si determinare un drum in stomatologia digitala romaneasca care se rezuma la: cel mai bun tratament la un pret corect.

Ne gasiti aici: * Str. Scarlatescu nr 3, Bucuresti. * B-dul. Banu Manta, 79 A, Bucuresti.

www.clinica32.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus