Skip to main content

COMUNICAT. Implanturile dentare, o investitie intr-un viitor mai luminos si linistit – iata la cat se cifreaza!

 
COMUNICAT. Implanturile dentare, o investitie intr-un viitor mai luminos si linistit – iata la cat se cifreaza!

COMUNICAT. Pacientii adulti care se confrunta cu problema pierderii dintilor, indiferent de motiv sau de varsta pe care o au, pot sa scape de orice neplaceri daca aleg procedura inserarii unor implanturi dentare.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Aceasta tehnologie revolutionara indeparteaza multiple riscuri pentru starea de sanatate si confera si importante avantaje de natura estetica. In plus, raportul calitate-pret este unul de-a dreptul exceptional.

Beneficiile aduse de tratamentul cu implanturi dentare

Interventia in sine se remarca prin faptul ca este total nedureroasa, ceea ce imprastie una dintre temerile pe care le au numerosi pacienti. Inserarea suruburilor care vor inlocui radacina dintelui dureaza aproximativ 30 de minute, timp in care pacientul se afla sub anestezie. El nu va simti disconfort nici in orele sau zilele ulterioare interventiei.

Beneficiile pentru starea de sanatate sunt de mai multe feluri si constau in primul rand in eliminarea riscurilor pe care le presupune prezenta unui spatiu gol in cavitatea bucala.

Este vorba despre pericolul migratiei dintilor invecinati cu cel pierdut, care capata tendinta de a umple spatiul gol. De asemenea, in lipsa interventiei cu implanturi dentare exista si riscul tasarii oaselor maxilar si mandibular, fenomen care, odata produs, creste semnificativ complexitatea si costurile unei interventii ulterioare.

In plus, pacientii care urmeaza tratamentul reduc considerabil si riscul aparitiei cariilor sau al bolii parodontale.

Din punct de vedere estetic, beneficiile sunt la fel de insemnate, capabile sa aduca mai multa incredere in sine in diferite contexte sociale. Persoanele cu dinti lipsa au tendinta de a-si acoperi mana cu gura atunci cand vorbesc ori zambesc, iar uneori chiar evita sa mai ia cuvantul in public. Datorita faptului ca implanturile arata la fel ca dintii naturali, aceasta problema este complet rezolvata.

La cat se ridica investitia in implanturi dentare de calitate?

Formula de baza care permite calcularea pretului final este una destul de simpla: pretul implantului propriu-zis este adunat cu cel al bontului protetic si al coroanei dentare. Exista insa si o serie de elemente variabile, care pot sa influenteze costurile finale.

De pilda, anumiti pacienti, care au asteptat prea mult timp din momentul pierderii dintilor, se confrunta cu tasarea osului maxilar sau mandibular, astfel incat, in cazul lor, este necesara efectuarea unor proceduri suplimentare.

Costul poate sa varieze si in functie de zona din cavitatea bucala in care s-a aflat dintele pierdut. Insertiile realizate in zona din spate sunt mai ieftine, deoarece in aceste cazuri se folosesc elemente standardizate. In schimb, cele realizate in partea din fata sunt mai scumpe, deoarece implica folosirea unor elemente personalizate, pentru a obtine rezultate optime din punct de vedere estetic.

Materialele folosite pentru implanturi dentare isi pun si ele amprenta asupra pretului final. In aceasta privinta, decizia este luata dupa consultarea cu medicul de specialitate, tinand cont de caracteristicile fiecarui caz in parte.

In ofertele unor clinici stomatologice exista si reduceri consistente, care pot sa ajunga la 800 de lei pentru un implant, 2 000 de lei pentru o arcada sau 4 000 de lei pentru ambele arcade, in functie de solutia aleasa.

Odata incheiat tratamentul cu implanturi dentare, pacientul are siguranta ca acestea vor rezista de-a lungul mai multor decenii, fara sa ii creeze probleme sau sa faca necesare alte interventii. Iata un alt motiv pentru care aceasta alegere reprezinta cea mai buna investitie intr-un viitor linistit, cu un zambet luminos!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]


 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus