Skip to main content

COMUNICAT. Ai ramas cu goluri in dantura? Protejeaza-ti dintii vecini cu ajutorul implanturilor dentare!

 
COMUNICAT. Ai ramas cu goluri in dantura? Protejeaza-ti dintii vecini cu ajutorul implanturilor dentare!

COMUNICAT. Persoanele care au o dantura incompleta se bucura, in prezent, de metode inovatoare de inlocuire a dintilor pierduti. Daca, in trecut, se foloseau doar metode care in timp afectau si restul dintilor, acum pacientii pot opta pentru tratamentul cu implanturi dentare, deoarece acesta nu pune in pericol dintii vecini.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

In urma a numerosi ani de cercetare, specialistii au creat mai multe tipuri de implanturi dentare, menite sa rezolve chiar si cele mai complicate cazuri. Cu ajutorul acestui tratament, pacientii pot obtine o dantura completa, functionala, care se simte la fel ca dantura naturala, si un zambet perfect.

Medicii stomatologi recomanda implanturile, deoarece au o rata de succes de peste 95% si nu este necesara slefuirea dintilor invecinati, proces care, in timp, poate determina deteriorarea lor.

Conform cercetarilor, implanturile nu afecteaza calitatea osului in care sunt inserate si nu au o influenta negativa asupra dintilor invecinati, asa cum se intampla in cazul puntii dentare.

Totodata, persoanele care au ales sa isi inlocuiasca dintii pierduti cu ajutorul unei proteze mobile se confrunta cu multe dificultati in timpul masticatiei si vorbirii. Ele sunt mereu stresate ca proteza pe care o poarta se va desprinde. In plus, aceasta metoda de refacere dentara afecteaza si osul maxilarului.

Odata cu trecerea timpului, exista riscul ca acesta sa se resoarba, iar fizionomia purtatorilor sa aiba de suferit.

Tratamentul cu implanturi dentare de calitate protejeaza dantura pacientilor, evitand procesul natural de migrare a dintilor care apare in urma pierderii unui dinte, precum si procesul de resorbtie osoasa.

Protejeaza-ti dintii vecini cu ajutorul tratamentului cu implanturi!

Cea mai buna solutie in cazul pierderii unuia sau a mai multor dinti este apelarea la acest tratament. Implantul este, de fapt, un surub din titan care inlocuieste radacina dintelui pierdut, iar peste el se ataseaza un bont protetic si o coroana dentara care are un aspect natural.

Pacientii care apeleaza la implanturi la scurt timp dupa pierderea dintilor previn deplasarea dintilor invecinati si reechilibreaza distributia fortelor masticatorii. In plus, se bucura de beneficiul ca noii dinti nu se vor caria. Implanturile pot ramane intr-o stare impecabila toata viata daca sunt ingrijite corespunzator.

Obtine o dantura fixa in doar 24 de ore!

Daca esti edentat total sau partial, poti apela la sistemul de implanturi dentare Fast and Fixed. Acesta asigura obtinerea unei danturi fixe si functionale in doar 24 de ore de la interventie.

Fast and Fixed reprezinta cea mai rapida metoda de refacere a danturii si elimina interventiile suplimentare, precum sinus liftingul si procedura de aditie osoasa.

Mai mult decat atat, sistemul Fast and Fixed are un design inovativ si foloseste un numar mai mic de implanturi dentare si incizii fata de metoda clasica de tratament. Sunt inserate doar 6 implanturi in maxilar si 4 in mandibula, in comparatie cu 8 -10 asa cum sunt necesare in cazul tratamentului clasic.

Indiferent pentru ce sistem de implanturi vei opta, asigura-te ca vei apela la o clinica dentara cu experienta vasta in domeniu, care sa-ti ofere cele mai bune servicii stomatologice la preturi avantajoase, asa cum este Dental Excellence!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus