Skip to main content

COMUNICAT. Alimente şi alte remedii cu rol în creşterea imunităţii celor mici

 
COMUNICAT. Alimente şi alte remedii cu rol în creşterea imunităţii celor mici

COMUNICAT. Pentru orice părinte imunitatea copilului său este foarte importantă, mai ales după ce acesta se întoarce în colectivitate. În această perioadă mamele, în general, sunt mai precaute când ştiu că cei mici sunt mai expuşi la virusuri şi bacterii.

Publicitate

O atenţie sporită asupra alimentaţiei celor mici şi a stilului de viaţă îi pot ajuta pe aceştia să se menţină sănătoşi mai mult timp. În plus, adăugarea de suplimente cu un conţinut crescut de vitamina C şi zinc pot creşte imunitatea copiilor.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Vitamina C este recunoscută pentru proprietăţile sale antioxidante, fiind vitală pentru absorbţia mineralelor în corp, scăzând riscul de apariţie a inflamaţiilor.

Zincul ajută organismul în procesul de producţie a proteinelor, favorizează vindecarea rănilor şi susţine dezvoltarea armonioasă a copiilor, reduce stresul oxidativ şi nivelurile anumitor proteine inflamatorii din corp. Atât vitamina C cât şi zincul susţin funcţionarea normală a sistemului imunitar şi luptă împotriva răcelii, gripei şi virozei.

În acest articol vei afla tot ce trebuie să faci pentru a-i menţine celui mic imunitatea crescută.

Alimente potrivite pentru imunitatea copilului tău

O alimentaţie bogată în vitamine şi minerale este foarte importantă pentru sănătatea unui copil. Fiind în creştere, un copil are nevoie atât de proteine de provenienţă animală, cât şi de carbohidraţii din cereale.

Pentru a se dezvolta corespunzător, alimentaţia unui copil trebuie să conţină atât fructe şi legume, cât şi lactate, ouă, carne, peşte cât şi oleaginoase. Vitaminele şi mineralele, proteinele, omega 3, 6 şi 9 şi alţi nutrienţi nu trebuie să lipsească din nicio dietă.

Alimentele care nu ar trebui să lipsească din nicio dietă a copiilor sunt:

• lactatele (brânzeturi, lapte, iaurt, kefir),

• carnea (vită, porc, pui etc.),

• legumele (ardei, roşii, morcov, ceapă, usturoi, ţelină etc.),

• verdeţurile (pătrunjel, leuştean, salate etc.),

• fructele (struguri, mere, banane, portocale, avocado etc.),

• oleaginoasele (nuci, alune, caju etc.),

• ouăle.

Suplimente pentru imunitatea copiilor

Pentru ca există momente speciale în care imunitatea copilului trebuie susţinută, Naturalis a creat Imunovit. Sub formă de jeleuri delicioase, cu aromă naturală de portocale.

Recomandat de la vârsta de 4 ani, acest supliment alimentar are un conţinut echilibrat de vitamina C şi zinc, care ajută la buna funcţionare a sistemului imunitar, astfel încât starea de sănătate a micuţului să fie menţinută.

Vitamina C din compoziţia produsului contribuie la creşterea absorbţiei fierului şi la menţinerea unui metabolism energetic normal, iar zincul participă la menţinerea vederii normale, a sănătăţii sistemului osos şi ajută la dezvoltarea normală a funcţiei cognitive.

Naturalis Imunovit jeleuri este un remediu pentru creşterea imunităţii la copii. Suplimentul se poate achiziţiona din farmaciile Catena.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus