Skip to main content

COMUNICAT. Bucura-te de eleganta si eficienta in trafic, cu ajutorul serviciilor de inchirieri masini!

 
COMUNICAT. Bucura-te de eleganta si eficienta in trafic, cu ajutorul serviciilor de inchirieri masini!

COMUNICAT. Cumpararea unei masini presupune un efort financiar consistent, iar intretinerea sa nu este deloc simpla. Ai nevoie de un garaj sau de un loc de parcare, trebuie sa platesti asigurari, sa faci reviziile necesare si, dupa cativa ani, incep sa apara si costuri pentru reparatia si schimbarea unor piese. Aceste eforturi nu se justifica decat daca te deplasezi zilnic pe distante lungi, pentru care nu exista alternative de transport.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

In schimb, persoanele care lucreaza de acasa permanent sau cateva zile pe saptamana au constatat ca exista si alte solutii. Toate bataile de cap dispar in momentul in care iei decizia de a folosi serviciile firmei de inchirieri masini focusrent, spre exemplu, in zilele in care trebuie sa te deplasezi.

Astfel, nu mai ai grija unui automobil si platesti doar pentru drumurile intr-adevar necesare.

Poti sa inchiriezi, de fiecare data, exact modelul de care ai nevoie: o masina luxoasa daca vrei sa faci impresie la o intalnire de afaceri sau o reuniune mondena, un 4×4 pentru o excursie la munte cu familia, o masina micuta daca ai treaba prin oras si vrei sa te strecori cu usurinta si sa gasesti loc de parcare. Oricare ti-ar fi dorinta, o companie de inchirieri masini cu prestigiu ti-o indeplineste cu promptitudine, la preturi avantajoase.

Ce modele de autoturism poti sa alegi?

Exista patru categorii de autovehicule puse la dispozitie de o firma de inchirieri masini, in functie de natura deplasarii, de preferintele personale ale clientului si, bineinteles, de bugetul avut la dispozitie:

• clasa Economy contine modele precum Dacia Logan, Ford Fiesta, Ford Focus, Volkswagen Golf, Skoda Octavia sau Opel Corsa cu cutie de viteze automata. Un Logan poate fi inchiriat la sume cuprinse intre 18 si 32 de euro pe zi, in functie de perioada mai lunga sau mai scurta de timp.

• din clasa Luxury fac parte urmatoarele variante: Audi A4, Volkswagen Touran, Volkswagen Passat, precum si diferite modele Mercedes Benz, precum A Klasse, C Klasse, E Klasse, GLA si GLC Coupé. Un Audi A4, de exemplu, costa intre 50 si 75 de euro pe zi.

• in clasa SUV si 4×4, oferta companiilor de inchirieri masini contine variante precum Dacia Duster, Volkswagen Tiguan, BMW X5 sau Mercedes Benz GLE. Inchirierea unui Duster costa intre 30 si 60 de euro pe zi.

• sunt disponibile si microbuze cu 8+1 locuri, precum VW Transporter, Mercedes Vito si Mercedes Benz V Klasse. Pentru un Mercedes Vito, se platesc intre 45 si 75 de euro pe zi.

Avantajele oferite de folosirea unei masini inchiriate

Pe langa diversitatea parcului auto, firmele de inchirieri masini le ofera clientilor numeroase alte beneficii. Unul dintre cele mai importante se refera la faptul ca toate autoturismele disponibile se afla in primii 5 ani de la data fabricatiei si sunt supuse unor inspectii tehnice riguroase. De asemenea, sunt intotdeauna echipate cu cauciucuri corespunzatoare sezonului.

Toate asigurarile si taxele auto sunt achitate de companie si incluse in pretul platit pentru inchiriere, indiferent daca este vorba despre RCA, full CASCO sau rovinieta.

Sunt disponibile si servicii optionale, de la dotarea cu GPS sau scaun pentru copil pana la posibilitatea de a avea sofer personal. In plus, in cazul putin probabil in care masina are probleme, firma se ocupa de inlocuirea ei rapida.

Serviciile unei companii de inchirieri masini sunt disponibile permanent, 24 de ore din 24 si 7 zile pe saptamana. Rezervarile sunt preluate prin call-center sau online.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 


 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus