Skip to main content

COMUNICAT. Apeleaza la inchirieri aparate de cafea si adu o bucurie angajatilor tai

 
COMUNICAT. Apeleaza la inchirieri aparate de cafea si adu o bucurie angajatilor tai

Antreprenorii de succes stiu ca secretul unei afaceri reusite consta in atentia la detalii. Mai mult, acestia sunt constienti de faptul ca angajatii fericiti sunt mai motivati si mai productivi, aspect care se reflecta intotdeauna in profitul firmei.

Publicitate

Daca vrei sa cresti nivelul de multumire al angajatilor tai, este important sa le asiguri acestora un mediu de lucru primitor si eficient. Din acest motiv, in cadrul locului de munca ideal, accesul la o cafea de calitate trebuie sa fie nelimitat. In cazul in care iti doresti sa afli cum poti indeplini acest obiectiv, raspunsul este simplu. Apeleaza la un serviciu de inchirieri aparate de cafea si le vei oferi celor cu care lucrezi tot ceea ce isi doresc.

Cu toate acestea, trebuie sa stii ca exista mai multe companii care iti propun oferte de inchirieri aparate cafea, motiv pentru care trebuie sa stii cum sa il alegi pe cel potrivit. Cateva criterii pe care ar trebui sa le ai in vedere se refera la calitatea aparatelor disponibile, compatibilitatea acestora cu diferite modalitati de a pregati cafeaua, precum si contractul pe care va trebui sa il semnezi.

Din acest punct de vedere, una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face este reprezentata de colaborarea cu H2On. Acest brand 100% autohton ofera nenumarate avantaje care iti vor garanta faptul ca ai facut o investitie inteligenta. Descopera o parte dintre aceste beneficii in cele ce urmeaza!

Contract flexibil

Spre deosebire de alte companii care ofera servicii de inchirieri aparate de cafea, H2On iti va pune la dispozitie un contract flexibil, care este extrem de convenabil. Acesta poate fi incheiat oricand doresti fara sa fii nevoit sa anunti in prealabil.

Pentru a te bucura de un espressor profesional marca LavAzza, illy sau Julius Meinl, nu trebuie sa efectuezi o plata lunara sau sa semnezi un contract de tip abonament. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi o comanda minima in fiecare luna, iar aparatul de cafea va ramane in custodia ta.

Acces la espressoare profesionale

Printre aparatele de cafea pe care le poti inchiria prin intermediul H2On, se numara si modelele illy M4, Julius Meinl Saeco Area branded, LavAzza LF Mini Classy, precum si multe altele. Cu ajutorul acestora, oricine reuseste sa prepare cafeaua ideala in doar cateva secunde.

Mai mult decat un serviciu de inchirieri aparate de cafea!

Dincolo de faptul ca ofera espressoare in custodie atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, H2On iti pune la dispozitie apa sub brand propriu. Apa H2On se bucura de recunoastere la nivel local si international, fiind apreciata peste hotare pentru calitatea si puritatea sa. Aceasta este disponibila in bidoane de 19 litri, confectionate din tritan sau policarbonat.

Mai mult, aici vei descoperi multe alte produse, precum dozatoare de apa performante, purificatoare de aer, sortimente delicioase de cafea si ceaiuri. H2On pune la dispozitie si servicii de mentenanta si livreaza produsele in aceeasi zi in care a fost efectuata comanda.

Oferte de nerefuzat

Nu in ultimul rand, trebuie amintit faptul ca, atunci cand apelezi la H2On pentru serviciul de inchirieri aparate cafea, vei avea acces la o serie de oferte si reduceri, care te vor convinge ca ai facut alegerea potrivita pentru firma ta.

Acceseaza chiar acum platforma online a companiei H2On pentru a descoperi mai multe informatii si pentru a le oferi angajatilor tai tot confortul de care au nevoie!

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus