Skip to main content

COMUNICAT. Si tu poti avea o aparitie spectaculoasa la evenimente, prin serviciul de inchirieri auto Bucuresti

 
COMUNICAT. Si tu poti avea o aparitie spectaculoasa la evenimente, prin serviciul de inchirieri auto Bucuresti

COMUNICAT. Simti ca nici evenimentele precum nunti, botezuri sau petreceri pentru zile de nastere nu mai au farmec si au intrat toate in aceeasi rutina? In zilele noastre, aproape ca a devenit un obicei participarea la astfel de ocazii. Este posibil sa simti ca ele nu mai au farmec si ca trebuie sa te prezinti din diferite obligatii.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Daca esti in cautarea acelui element special, care sa faca diferenta cand participi la un eveniment, atunci o aparitie care sa atraga privirile este solutia.

Deseori, accentul se pune pe vestimentatie, dar pentru a avea o aparitie cu adevarat unica, va conta foarte mult masina cu care vii.

Serviciul de inchirieri auto Bucuresti este varianta la care poti apela pentru a avea masina perfecta, cu care sa-i surprinzi pe toti.

De unde poti inchiria astfel de masini?

Pentru a te bucura de toate beneficiile, este nevoie sa apelezi la o companie serioasa, care ofera serivicii de inalta calitate. Daca alegi sa apelezi la FocusRent.ro, vei putea avea parte de rapiditate si eficienta pentru solicitarile pe care le ai.

Echipa se distinge prin seriozitate, transparenta si orientarea spre nevoile clientilor. Marturiile acestora demonstreaza ca poti avea incredere in calitatea serviciilor si atesta beneficiile pe care le poti avea de pe urma lor.

Prin serviciul de inchirieri auto Bucuresti, ti se ofera o gama larga de masini, pentru toate gusturile si buzunarele.

Astfel, vei putea alege de la categoria economy pana la SUV-uri si autoturisme din clasa luxury. Iata care sunt masinile de care te poti bucura si preturile cu care vin acestea:

1. Masini de inchiriat clasa economy: Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa (automata), Ford Focus, Volkswagen Golf, Skoda Octavia;

2. Masini de inchiriat din clasa luxury: VW Touran, Mercedes Benz A klasse, VW Passat, Audi A4, Mercedes Benz C klasse, Mercedes Benz E klasse, Mercedes Benz GLA, Mercedes Benz GLC Coupe;

3. masini de inchiriat din clasa SUV si 4×4: Dacia Duster, VW Tiguan, BMW X5, Mercedes Benz GLE ;

4. inchirieri microbuze 8+1 locuri: VW Transporter, Mercedes Vito, Mercedes Benz V klasse.

Care sunt beneficiile seviciului de inchirieri auto Bucuresti?

Daca decizi sa apelezi la un astfel de serviciu, te vei bucura si de transparenta totala in ceea ce priveste costurile, iar preluarea comenzilor se va putea face la orice ora, call-center-ul fiind disponibil 24/7. Astfel, masina se va livra cu rapiditate, in 3 ore de la confirmarea rezervarii.

De asemenea, vei avea garantia ca vei conduce o masina care nu este mai veche de 5 ani si ca aceasta a fost supusa inspectiilor tehnice inainte sa iti fie inmanata.

Nu va trebui sa iti faci griji pentru taxe si asigurari auto, deoarece toate acestea sunt incluse in oferta, iar in cazul unei avarii, automobilul va fi inlocuit gratuit.

Un alt avantaj de care te vei bucura, daca vei alege oferta de inchirieri auto Bucuresti, este ca, in functie de sezon, cauciucurile vor fi incluse.

Daca vei avea nevoie de servicii optionale, vei putea primi contra-cost GPS, scaun pentru copil, sofer personal, transfer aeroport Bucuresti-Otopeni si Otopeni-Bucuresti.

Asadar, transforma evenimentele la care esti invitat intr-o experienta de neuitat si fa-ti aparitia intr-una dintre masinile oferite de serviciul de inchirieri auto Bucuresti - Focusrent.

Autor: iAgency

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus