Skip to main content

COMUNICAT. Dacia, Ford, VW, Skoda - marcile scoase "la inaintare" de firmele de inchirieri masini!

 
COMUNICAT. Dacia, Ford, VW, Skoda - marcile scoase "la inaintare" de firmele de inchirieri masini!

COMUNICAT. Orice drum este mai usor de parcurs in conditii de confort si siguranta, atunci cand faci asta cu o masina de calitate. Este important ca masina pe care o utilizezi sa fie una pe care sa stii ca te poti baza in orice conditii, pe tot parcursul calatoriilor pe care le desfasori.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ce se intampla, insa, atunci cand masina pe care trebuie sa o utilizezi nu este a ta? Aceasta este o intrebare pe care si-o pun multi dintre cei care apeleaza la serviciile de inchirieri masini focusrent.

In functie de firma la care decizi sa apelezi pentru a inchiria un autoturism, ai posibilitatea de a beneficia de modele cu o vechime foarte mica. De asemenea, poti sa alegi autoturisme de la diferite brand-uri, in functie de preferintele tale. Iata care sunt cele mai populare optiuni!

Firmele de inchirieri masini ofera optiuni pentru toate preferintele

O companie de top din domeniul inchirierilor de autoturisme ofera clientilor sai masini si servicii care sa le garanteze acestora confortul si siguranta. Pentru multe persoane, optiunea de a inchiria a devenit una foarte convenabila, mai ales atunci cand calatoresc intr-un oras precum Bucurestiul, fara sa planuiasca sa ramana pe termen mediu sau lung acolo.

Exista si servicii pe termen lung, insa acestea sunt accesate mai degraba de catre companii, nu de catre persoanele fizice. Persoanele fizice au o serie importanta de avantaje, atunci cand decid sa inchirieze autoturisme.

Iata care sunt acestea:

• masinile sunt aproape noi - flota unei firme serioase de inchirieri masini nu are in componenta autoturisme cu o vechime mai mare de 5 ani. Acest lucru iti ofera garantia ca beneficiezi de modele performante, cu un consum redus de combustibil si care sa iti garanteze siguranta in orice conditii.

• masinile pot fi inlocuite rapid - circulatia cu autoturismul intr-un oras precum Bucurestiul presupune destul de multe riscuri. Avaariile nu sunt deloc imposibil de intalnit, iar o firma buna iti va inlocui autoturismul inchiriat, in caz ca se avariaza,
• asigurari RCA si CASCO - pentru o deplina stare de siguranta, firmele de profil au incheiate asigurari RCA si CASCO pentru fiecare masina din flota lor. Acestea sunt valabile pentru clienti, fara a exista o limita de kilometri.

Exista si o multime de alte beneficii pentru soferii care aleg sa apeleze la servicii de inchirieri masini, precum posibilitatea de a beneficia de sofer personal sau de scaun pentru copil, call-center disponibil non-stop sau, cel mai important, diversitatea autoturismelor din care poate fi aleasa masina inchiriata.

Este vorba despre autoturisme de la brand-uri de top, din diferite categorii, astfel:

• clasa economy - poti inchiria autoturisme precum Dacia Logan, Volkswagen Golf, Skoda Octavia sau Ford Fiesta manuale sau automate.

• clasa luxury - din aceasta clasa poti sa te bucuri de masini precum Volkswagen Touran sau VW Passat.

• SUV-uri si masini 4 x 4 - modele precum Dacia Duster sau VW Tiguan pot fi inchiriate la preturi convenabile si pot fi utilizate inclusiv pentru deplasari in afara orasului, chiar si in conditii meteorologice dificile.

• inchirieri microbuze - pentru cei care se deplaseaza in grupuri de pana la 8 persoane, pot fi inchiriate masini precum VW Transporter, dar si autoturisme Mercedes.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus