Skip to main content

COMUNICAT. În exclusivitate pentru Canal 33 şi emisiunea “Interviuri de 5 stele”, Dana Năstase, într-o rară apariţie, despre adevărata poveste a celebrei proprietăţi de la Cornu

 
COMUNICAT. În exclusivitate pentru Canal 33 şi emisiunea “Interviuri de 5 stele”,  Dana Năstase, într-o rară apariţie, despre adevărata poveste a celebrei proprietăţi de la Cornu

COMUNICAT. Duminică 27 august, de la orele 21.00, în exclusivitate la Canal 33 HD, se difuzează în premieră interviul oferit lui Alexandru Răducanu de către Dana Năstase, care, pentru prima dată, permite accesul unei echipe de filmare în reşedinţa permanentă de la Cornu de Jos, Prahova.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În emisiunea “Interviuri de 5 stele” descoperiţi un interviu de profil elegant, care conturează atât prin dialog cât şi prin imagini personalitatea gazdei si invitatei emisiunii.

Doamna Dana Năstase, sociolog, soţia fostului prim ministru Adrian Năstase, fiica lui Angelo Miculescu, viceprim-ministru al guvernului între 1975 şi 1981 şi personalitate remarcabilă prin acţiunile de implicare socială, a oferit postului Canal 33, după mulţi ani de absenţă din spaţiul public, un interviu în exclusivitate în care prezintă adevărata poveste a celebrei lor proprietăţi de la Cornu şi constantele vieţii familiei Năstase după retragerea din viaţa politică.

Emisiunea Interviuri de 5 stele este difuzată în fiecare duminică de la orele 21.00 pe Canal 33 HD şi găzduieşte întâlniri revelatoare cu personalităţi politice, culturale, sportive şi ale vieţii sociale româneşti, care oferă moderatorilor Alexandru Răducanu şi Cristina Turnagiu Dragna, perspective proprii şi inedite ale personalităţii şi performanţelor lor dar şi a profilului lor personal discret, adesea spectaculos .

VIDEO. Interviuri de 5 stele la Canal 33

Canal 33 este post de televiziune independent, difuzat pe toate reţelele de cablu şi online, în lista Must Carry din 2020, un demers curajos şi unic pe piaţa media,  prin abordarea sa holistică asupra dezvoltării umane.

Programul staţiei încurajează gândirea critică, independentă şi spiritul antreprenorial în sensul larg, de asumare a responsabilităţii pentru propria viaţă şi pentru dezvoltarea personală, profesională si spirituală.

Emisiunile sale sunt realizate de profesionişti cu reputaţie în domeniile din care provin şi sunt axate pe analize de actualitate social-politică românească şi europeană, pe  dezbateri pe teme ce privesc dezvoltarea economică, antreprenoriatul, cariera, implicarea socială si performanţa.

Canal 33 urmăreşte să repună la locul meritat valorile autentice în societate şi să fie o sursă de informaţii actuale, de inspiraţie pentru progres, creativitate, prosperitate şi împlinire personală, precum şi pentru dezvoltarea spiritului de comunitate şi colaborare.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus