Skip to main content

COMUNICAT. Investiţia în echipamente HoReCa se amortizează cât aţi spune... „mese pline"

 
COMUNICAT. Investiţia în echipamente HoReCa se amortizează cât aţi spune... „mese pline"

COMUNICAT. Dupa 2 ani in care a fost puternic afectat de restrictii, e de asteptat ca domeniul HoReCa sa isi reia, in vara 2022, trendul de crestere accentuata.

Publicitate

La fel ca inainte de pandemie, oamenii pot sa calatoreasca liber si sa petreaca in cluburi, restaurante sau terase la orice ora din zi si din noapte. Si chiar se pregatesc sa o faca in stil mare, spre satisfactia celor care investesc in industria ospitalitatii!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Antreprenorii sunt constienti de aceasta evolutie favorabila a pietei, astfel incat au inteles ca este momentul potrivit pentru a investi in echipamente HoReCa de cea mai buna calitate.

Astfel, vor reusi sa atraga si apoi sa fidelizeze un numar cat mai mare de clienti care stiu ce isi doresc si, de asemenea, se pricep sa evalueze si, daca este cazul, sa aprecieze atat produse, cat si servicii de calitate.

Echipamente HoReCa necesare intr-o bucatarie profesionala

Centrul gravitational al bucatariei unui restaurant este reprezentat, asa cum stie orice maestru bucatar, de cuptor. Datorita progresului tehnologic, astazi pot fi achizitionate veritabile statii de gatit, dotate cu functii multiple si complexe.

Puteti investi in cuptoare cu convectie, cu gatire accelerata, tip multi cook, slow cooking sau cuptoare cu tunel cu banda, astfel incat sa le permiteti chefilor sa ofere masura propriei valori.

Alte echipamente HoReCa absolut necesare intr-o bucatarie sunt grillurile profesionale cu alimentare pe gaz, electrica sau chiar cu roca vulcanica. La randul lor, friteuzele profesionale permit pregatirea unora dintre specialitatile care se bucura in cea mai mare masura de aprecierea romanilor.

Marmitele sunt special proiectate pentru destinatie industriala si utilizare indelungata, permitand prepararea rapida si in siguranta a unui volum mare de alimente lichide.

La randul lor, tigaile basculante asigura pregatirea rapida a unei mari cantitati de mancare, existand si in cazul lor posibilitatea de a alege intre alimentare pe gaz sau electrica.

Echipamente HoReCa pentru baruri

Barurile, in special cele dotate cu terasa, se bucura de o mare apreciere in sezonul estival. Daca detineti sau administrati o astfel de afacere, exista mai multe tipuri de aparate cu ajutorul carora veti avea parte, garantat, de clienti satisfacuti.

Spre exemplu, indiferent ce tipuri de cocktail sau de milkshake preparati, veti avea nevoie de cele mai performante dispensere sau dozatoare de bauturi. Un dozator performant de bauturi calde poate functiona atat cu ciocolata, cat si cu lapte, vin fiert sau ceai fierbinte.

Capacitatea ridicata de stocare a bauturilor, dimensiunile reduse, usurinta de utilizare si de curatare il transforma intr-unul dintre cele mai apreciate echipamente HoReCA.

Frigiderele pentru bauturi si vitrinele pentru vinuri indeplinesc functii multiple. Pe de o parte, permit pastrarea in cele mai bune conditii a fiecarui tip de bautura, astfel incat riscul de alterare dispare si se realizeaza economii semnificative. 

In plus, amplasarea lor inspirata permite etalarea celor mai apreciate tipuri de bautura si sporeste numarul de comenzi.

Aveti inclusiv posibilitatea de a promova unele sortimente mai putin cunoscute de bauturi, dar care credeti ca vor genera vanzari mari, odata ce clientii le vor cunoaste gustul.

In concluzie, investitia in echipamente HoReCA de ultima generatie are toate sansele sa se amortizeze rapid, intr-un an care marcheaza reluarea cresterii accelerate in industria ospitalitatii!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus